HACK">
Kötelező kamarai regisztráció

» Hírek
Visa She's Next
2024. április 18., csütörtök
Visa-shes-next-logo-800x450.png

A Visa She's Next programot női vállalkozásoknak nyújt finanszírozási és vállalkozásfejlesztési támogatást.

Idén a Visa She's Next támogatási program öt magyar női vállalkozó számára teremt lehetőséget, hogy egyenként 2 millió forint összegű támogatásban, valamint egyéves szakmai mentorálásban részesüljenek.

A részvételi pályázatokat 2024. március 20-tól, közép-európai idő szerint 18:00 órától lehet benyújtani, és azokat folyamatosan fogadják 2024. április 30. 23:59 óráig.

A pályázat benyújtásához az alábbi feltételeknek szükséges megfelelni:

  • A Pályázó a nevezés időpontjában nagykorú
  • A Pályázó magyarországi lakóhellyel rendelkezik
  • A Pályázó vállalkozása a törvény által előírt vagy elismert jogi formák valamelyikének keretében működik. A Pályázó vállalkozási tevékenysége nem szünetelhet.
  • Cégek esetén a Pályázó vállalkozásának legalább 51%-ban női tulajdonban kell lennie. Egyéni vállalkozás esetén az üzleti tevékenységet nőnek kell végeznie.
  • A Pályázó vállalkozásának termékeket vagy szolgáltatásokat kell kínálnia, és legalább az előző üzleti évet pozitív eredménnyel kell zárnia.
  • A Pályázó vállalkozásának 2022. január 1. előtt jogszerűen bejegyzettnek kell lennie.
  • A Pályázó vállalkozásának jogszerű és meggyőző digitális jelenléttel kell rendelkeznie, mint például weboldal, online rendelési funkció vagy platform, közösségi média jelenlét, vagy képesnek kell lennie digitális fizetések fogadására.

A Pályázatra való jelentkezéshez minden résztvevőnek ki kell töltenie és be kell nyújtania a Pályázati honlapon található „Pályázati jelentkezési űrlapot” és ki kell tölteni annak összes elemét.

pdfVISA_Shes_Next_AltalAnos_palyazati_feltetelek.pdf