MEGHÍVÓ - AGRARIA Nemzetközi Mezőgazdasági - és Élelmiszeripari Szakkiállítás - 2022. május 6-7.
2022. március 31., csütörtök
agraria-2022.jpg


A Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kétnapos szakmai kiutazást szervez Kolozsvárra, az AGRARIA Nemzetközi Mezőgazdasági – és Élelmiszeripari Szakkiállításra. A rendezvény célja bemutatkozási- és üzleti kapcsolatépítési lehetőséget biztosítani a résztvevő magyar vállalkozásoknak Románia egyik legjelentősebb nemzetközi agrár – és élelmiszeripari szakmai rendezvényén. A kiállítás kiváló lehetőség a magyar vállalkozások számára az exportpiaci jelenlétük fejlesztésére, valamint üzleti kapcsolatrendszerük bővítésére. A rendezvényen évről évre több mint 300 kiállító mutatkozik be és több mint 28.000 látogatót vonz az esemény, amely közel 10 hektáros kiállítási területen kerül megrendezésre.

A kiállítás fókuszágazatai:

További részletes információ a kiállítás hivatalos honlapján érhető el: https://www.agraria-dlg.ro/en/home-2022-en/

Az utazás időtartama: 2022. május 6-7.

Programtervezet:

2022. május 6. péntek - Indulás a BMKIK Székház elől (5600 Békéscsaba, Penza ltp. 5.) 08.00 órakor.

Érkezés Kolozsvárra a déli órákban, a szállás elfoglalása, szabadprogram és étkezés egyénileg.

2022. május 7. szombat - Közös reggeli után 9.30-kor indulás a kiállítás helyszínére busszal, a kiállítás megtekintése, majd visszaindulás Békéscsabára 15.00 órakor. Érkezés a BMKIK székházához a késő esti órákban.

Szállás: Kolozsvár belvárosában egy 3 csillagos hotelban. Elhelyezés kétágyas szobákban, amelyek WC-vel, zuhanyzóval felszereltek.

Ellátás: A szoba ára tartalmazza a reggelit, további étkezésekről mindenki egyénileg gondoskodik.

A kiutazáson tagvállalkozásonként legfeljebb két fő vehet részt.

Részvételi díj: 12.000 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza az útiköltséget, a szállást és a reggelit, minden egyéb költséget a kiutazók viselnek.

A kiállításra a belépőjegyek egy online regisztrációt követően ingyenesek, amelyek a regisztráció során megadott e-mail-címre kerülnek kiküldésre. A regisztrációs űrlap a következő linken érhető el hamarosan: https://www.agraria-dlg.ro/en/visitor-services/#acces

A helyszínen váltott belépőjegy ára: 10 lej

Az utasbiztosításról a kiutazók egyénileg gondoskodnak.

Jelentkezni a jelentkezési lappal lehet, amelyet az edit.debreceni@bmkik.hu címre kérünk kitöltve visszaküldeni. Korlátozott létszám miatt a jelentkezéseket beérkezési sorrendben tudjuk elfogadni.

Jelentkezési és befizetési határidő: 2022. április 12. kedd (befizetés a jelentkezés visszaigazolását követően készpénzben a BMKIK Székházában).

Romániában megszűntek a koronavírus járvánnyal kapcsolatos korlátozások.

Az utazással kapcsolatban további tájékoztatást a BMKIK - Külgazdasági és EU-integrációs osztály munkatársai tudnak adni - telefon: 06 66/323-120.

Kapcsolódó állományok:


» ABLAK BEZÁRÁSA «