HACK">
Kötelező kamarai regisztráció

» Hírek
IPAR NAPJAI kiállítás - Regisztráljon Ön is és tekintse meg díjmentesen a virtuális szakkiállítást!
2021. június 3., csütörtök
Iparnapja-20210615.jpg

Az idei év a pandémia miatti sorozatos korlátozásokról szólt, ami a gazdasági szereplők életét is nagyban nehezítette.

Már egy éve, hogy gyakorlatilag minden kiállítás elmarad, illetve az on-line térbe kerül át.

Így van ez a nagy sikerű budapesti Ipar Napjai nemzetközi ipari szakmai kiállítással is.

Ebben az évben a kiállítást virtuális formában szervezi meg a HUNGEXPO 2021. június 15-18 között.

A kiállításról szóló felhívást a kattintás után olvashatják.

VIRTUÁLIS IPAR NAPJAI
Nemzetközi ipari szakkiállítás
2021. június 15-18.

Magyarország legnagyobb üzleti ipari találkozója idén rendhagyó módon a fizikai rendezvény helyett az online térben valósul meg.

Az üzleti élet nem áll le, csak a személyes tárgyalások helyett egy digitális platformra helyeződik át. A virtuális kiállítás egy könnyen használható, innovatív felület, amely online találkozóhelyet biztosít a kiállítók és a látogatók, illetve potenciális partnerek számára.

Az online platform sikerrel debütált idén márciusban az AGROmashEXPO kiállításon. Erről készült rövid összefoglalónkat és az eseményről készült videót ITT tekintheti meg.

Regisztráljon Ön is és tekintse meg díjmentesen a virtuális szakkiállítást!

Mivel Ön korábbi kiállítások alkalmával már megadta adatait, így, ha idén meg kívánja tekinteni a virtuális IPAR NAPJAI-t, akkor most könnyedén regisztrálhat az alábbi linken:

KATTINTSON IDE!

Kérjük, ellenőrizze adatait, javítsa az esetleges változásokat, töltse ki a statisztikai részt és küldje vissza elektronikus regisztrációját!
Regisztrációjával DÍJMENTESEN MEGTEKINTHETI A KIÁLLÍTÁST!


Virtuális kiállítás
Az iparági szereplők az új technológia segítségével egy időben adhatnak és kaphatnak információt, személyre szóló ajánlatokat vagy letölthető anyagokat termékekről, szolgáltatásokról, melyek alapján döntést hozhatnak beruházásaikról, üzleti együttműködési megállapodásaikról.
Bővebben a virtuális kiállításról: https://iparnapjai.hu/latogatoknak/virtualis-kiallitas/

Résztvevők
Számos cég élt már a lehetőséggel, így az érdeklődők ezen az interaktív platformon léphetnek majd kapcsolatba többek között a robottechnikai, a logisztikai, a szerszámgyártó, az 5G telekommunikációs vagy a legnagyobb kenőanyag-gyártó cégek szakembereivel, mint például a DHL Globál Szállítmányozási Kft., a FANUC Hungary Kft., az IVM Zrt, a KUKA Hungária Kft., a Linamar Hungary Zrt. PPM Divízió, a MOL LUB Kft. és a VODAFONE Magyarország Zrt.
Folyamatosan frissülő kiállító lista https://iparnapjai.hu/katalogus/ipar-napjai/
A virtuális eseményen kiemelten jelenik meg az építőipar is, hiszen külön szekció a Nemzetközi Építőipari Fórum, ahol román és ukrán cégek mutatják be kínálatukat út- és hídépítés, építőgépek, aszfaltozás és környezetvédelem témában.
A közel 20 cég szeretné megismertetni tevékenységét a magyar piaccal, új partnereket keresnek hosszú távú együttműködésre. https://iparnapjai.hu/katalogus/nemzetkozi-epitoipari-forum/

Díjmentes megtekintés
A június 15-18. között megrendezett online esemény ingyenesen várja a szakmai látogatókat: a virtuális IPAR NAPJAI a regisztrációt követően díjmentesen látogatható a kiállítás weboldalán.
Látogasson el Ön is a kiállítók virtuális standjaira, nézze végig a különböző menüpontok tartalmát, a programokat, a résztvevő cégek ajánlatait! A barangolás közben a chat funkció segítségével azonnali információt kérhet a kiállítók termékeiről vagy szolgáltatásairól.

Ajándék júniusi Gyártástrend magazin az első 500 regisztrálónak
Média partnerünk, a Gyártástrend magazin az első 500 regisztrálónak ajándék júniusi magazint ajánlott fel.
Amennyiben szeretne élni a lehetőséggel, kérjük, hogy a regisztráció során adja meg postai címét és ne felejtse el pipával érvényesíteni hozzájárulási nyilatkozatát, hogy elérhetőségeit átadhassuk a Professional Publishing Hungary Kft. (Gyártástrend magazin kiadója) részére.
Az akció a 2021. június 1-jéig beérkező érvényes regisztrációkra vonatkozik és az első 500 regisztrációig tart.

Nyitvatartás
2021. június 15-18. között minden nap 9:00 – 18:00 élő chat lehetőséggel, a kiállítás napjain, nyitvatartási időn túl, illetve 2021. június 19-26. között a chat lehetőség nem él, de a kiállítók anyagai továbbra is megtekinthetők.


Bővebb információ: www.iparnapjai.hu

HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ Zrt.
1101 Budapest, Albertirsai út 10.
1441 Budapest, Pf. 44.
Telefon: 263-6000, Fax: 263-6098
iparnapjai@hungexpo.hu, www.hungexpo.hu