HACK">
Kötelező kamarai regisztráció

» Hírek
Hamarosan indul a Pénzügyi Vállalkozói Szemléletformálás
2021. március 22., hétfő

Az Országos Vállalkozói Mentorprogram elnevezésű kiemelt projekt keretében a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) hamarosan elindítja a hazai kis és középvállalkozások számára Pénzügyi Vállalkozói Szemléletformálás szolgáltatását. A program 2021 májusától indul és a részvétel nem csupán naprakész pénzügyi ismeretek elsajátítását teszi lehetővé, de pályázatokban plusz pontokat is jelent. A részletekért kattintson.

A Vállalkozz Tudatosan! program keretében az MKIK célja a kkv szektor számára versenyképes vállalkozói és pénzügyi ismeretek átadása, a vállalkozói- és a fejlesztési aktivitás növelése, valamint a kkv-k pénzügyi tudatosságának fejlesztése.

Vállalkozók figyelmébe:

VÁLLALKOZZ TUDATOSAN!

egyszerű jelentkezés – ingyenes részvétel – hatékony fejlődés – hosszútávú haszon

Mit ad a program?

  • Alapvető, naprakész, könnyen és saját tempóban elsajátítható pénzügyi ismereteket
  • Lehetőséget a Tudatos Vállalkozói Cím megszerzésére, mellyel ingyenesen juthat hozzá egy akár 400 000 forint piaci értékű képzési és tanácsadási szolgáltatáscsomaghoz
  • + 20 pontot a GINOP+ kkv fejlesztési pályázaton (korábbi VINOP-1.2.1-21), így az ott elnyert visszatérítendő támogatás 20%-a vissza nem térítendő támogatássá alakulhat
  • +5 pontot a GINOP-1.2.8. pályázaton
  • Szakértőkkel, konzultációval hozzáférést államilag támogatott pénzügyi termékekhez

Ki pályázhat?

Működő hazai tulajdonú és székhelyű, kettős könyvvitelt vezető mikro- kis és középvállalkozások az ipari és a szolgáltatási szektorokból. Az agrárvállalatok számára a program e-learning képzése elérhető.

Hogyan pályázhat?

A pályázat megnyitásáig a vallalkozztudatosan.hu oldalon keresztül vagy a lent megadott email címen lehet előregisztrációt kérni, mely egyben értesítési kérelem a pályázat megnyitásának időpontjáról és részletes leírásáról.

Miről szól a program?

A Vállalkozz Tudatosan! program keretében az MKIK célja a kkv szektor számára versenyképes vállalkozói és pénzügyi ismeretek átadása, a vállalkozói- és a fejlesztési aktivitás növelése, valamint a kkv-k pénzügyi tudatos-ságának fejlesztése. A támogatás egyrészt interaktív e-learning képzés, másrészt szakértőkkel folytatott konzultáció formájában valósul meg 2021 májustól.

Az e-learninget sikeresen teljesítő első 1500 vállalat a számára összeállított államilag támogatott pénzügyi termékekhez kapcsolódó finanszírozási dokumentumcsomagot és ennek véglegesítéséhez ingyenes szakértői segítséget kaphat.

Érdekli? Keressen minket!

vallalkozztudatosan.hu

facebook.com/vallalkozztudatosan

Huszár Tamás
+36 20 586 3902
huszar.tamas@mkik.hu

Jelen tájékoztatás nem teljeskörű.