HACK">
Kötelező kamarai regisztráció

INFO & NEWS | n°04.2021
2021. március 17., szerda
Camera di Commercio Italiana per l'Ungheria
Cari Soci e Amici,
Di seguito troverete la raccolta delle comunicazioni che abbiamo condiviso con Voi nel mese di febbraio. Vi invitiamo a leggerle e a condividerle.

La CCIU segue quotidianamente l’evoluzione dei fatti ed è a disposizione delle aziende per supportare la Vostra attivitĂ . Non esitate a contattarci attraverso i recapiti che trovate in chiusura di questa mail.

Restiamo disponibili nel caso aveste bisogno di ulteriori informazioni, e Vi invitiamo a restare sempre aggiornati sull’attuale situazione sui nostri social (Facebook, LinkedIn, Youtube e il nostro Sito Ufficiale).
Kedves Tagok és Barátok!
Az alábbiakban megtalálják azoknak a közleményeknek a gyűjteményét, amelyeket 2021 februárjában tettünk közzé. Meghívjuk Önöket, hogy olvassák és osszák meg őket.
A MOLK napi szinten követi az események alakulását, és a vállalatok rendelkezésére áll az Ön vállalkozásának támogatására. Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk az e-mail végén található elérhetőségek egyikén.
Továbbra is rendelkezésre állunk, ha további információra van szüksége, és felhívjuk Önt, hogy maradjon naprakész a hivatalos közösségi csatornáinkon keresztül (Facebook, LinkedIn, Youtube és a hivatalos weboldalunk).
Diamo il Benvenuto ai nuovi Soci
Üdvözöljük új Tagjainkat
RUBRICA ECONOMICA - HETI HÍRÖSSZEFOGLALÓ
NUOVI SERVIZI - ÚJ SZOLGÁLTATÁSOK
ARTICOLI - CIKKEK
Visita della CCIU e Széchenyi Plan alla filiale ungherese di Italian Gasket
In data 25 febbraio, il Segretario Generale della CCIU Stefania Speziani, insieme all’Amministratore Delegato della Széchenyi Plan Kft, József Füzesséri, hanno....
Leggi di piĂą
A MOLK és a Széchenyi Plan közös látogatása az Italian Gasket magyar székhelyén.
Február 25-én a CCIU főtitkára, Stefania Speziani, a Széchenyi Plan Kft vezérigazgatójával, Füzesséri Józseffel ellátogatott az IG Gasket....
Olvass Tovább
Intervista della TTG Hungary
Leggi l'ultima intervista rilasciata dal vice presidente Ferdinando Martignago e dal segretario generale Stefania Speziani.
Leggi di piĂą
Molk: Együtt A Sikerér
A Magyarországi Olasz Kereskedelmi Kamara, a MOLK 1992-ben alakult Budapesten, mint privát egyesület. Azután 1998-ban
Olvass Tovább
Facebook
LinkedIn
Flickr
Youtube
© 2021 Camera di Commercio Italiana per l'Ungheria