HACK">
Kötelező kamarai regisztráció

» Hírek
Szakképzés
Pályázat Országos Vizsgafelügyelői névjegyzékbe
2021. június 29., kedd
figyelem.pngFelhívás a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által nyilvántartott országos vizsgafelügyelői névjegyzékbe történő jelentkezésre

Az új szakképzésről szóló törvény értelmében szakmai vizsga vizsgabizottsága három tagból áll, amelynek ellenőrzési feladatokat ellátó tagja (vizsgafelügyelő) felel a szakmai vizsga szabályszerűségéért. A vizsgabizottság ellenőrzési feladatokat ellátó tagját (azaz a vizsgafelügyelőt) a szakmai vizsga helyszíne szerint területileg illetékes gazdasági kamara delegálja.

A területileg illetékes gazdasági kamara a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (a továbbiakban: MKIK) által kialakított és gondozott vizsgafelügyelői névjegyzékről delegálja a vizsgafelügyelőt az akkreditált vizsgaközpontok által szervezett alábbi szakmai vizsgákra:
  • a Szakmajegyzékben (az OKJ új elnevezése) szereplő szakmák szakmai vizsgái,
  • a Szakmajegyzékben szereplő szakmák részszakmáinak szakmai va szakmai képzésben (felnőttképzés új elnevezése) megszerezhető szakképesítések képesítő vizsgái.
A vizsgafelügyelői névjegyzékbe jelen pályázati felhívás alapján lehet jelentkezni. Kérjük, hogy azok is jelentkezzenek, akik a régi rendszerben láttak el vizsgabizottsági feladatokat.

A részleteket megtalálják a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara honlapján: https://www.bmkik.hu/index.php?id=2864, vagy keresse kollégánkat: Miholecz Ildikót a +36305900088-as telefonszámon.

Kapcsolódó állományok:
Kapcsolódó állományok: