HACK">
Kötelező kamarai regisztráció

» Hírek
ÜGYFÉLFOGADÁSI REND
2021. november 15., hétfő

BÉKÉS MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA
ÜGYFÉLFOGADÁSI REND

2021. november 8-tól

A Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara az ügyfelek és a munkatársak egészségének védelme érdekében az ügyfélfogadás során a következő óvintézkedéseket vezeti be:

Kérjük, hogy amennyiben az ügy jellege megengedi, a telefonos, illetve a Kamaránk elektronikus levelező rendszerén keresztül történő ügyintézést részesítse előnyben (bmkik@bmkik.hu).

Kérjük, hogy a személyes ügyintézést lehetőleg kerülje, csak indokolt esetben válassza. Az ügyintézés gördülékenysége érdekében előzetesen egyeztessen időpontot Kamaránk központi telefonszámán (66/324-976) vagy az ügyintézők elérhetőségein (https://www.bmkik.hu/index.php?id=908).

Személyes ügyintézés alkalmával kérjük a következő szabályok betartását:

  • Munkatársaink egyszerre 1 ügyfelet fogadnak, kivéve, ha az ügyintézés jellege több személy együttes jelenlétét kívánja meg.
  • Az ügyfelek a BMKIK ügyfélfogadásra kijelölt helyiségeiben tartózkodhatnak 1,5 -2 méteres védőtávolság betartásával.
  • A BMKIK épületében szájat és orrot takaró eszköz (orvosi maszk, munkavédelmi maszk, textil vagy más anyagból készült maszk) szakszerű használatával megengedett tartózkodni.
  • A BMKIK épületében kézfertőtlenítést követően lehet tartózkodni, amelyhez biztosítjuk a szükséges eszközöket.
  • A BMKIK épületébe - indokolt esetben - testhőmérséklet-mérést követően lehet tartózkodni. A mérés Kamaránk recepcióján történik. Hőemelkedés, láz észlelése esetén személyes ügyintézésre nincs lehetőség.

Megértésüket köszönjük!