HACK">
Kötelező kamarai regisztráció

2020. 04. 22.
2020. április 23., csütörtök

Kétórás foglalkoztatás után is igényelhető a bértámogatás – Parragh László – profitline.hu

Parragh László szerint pánikveszély már nem fenyeget, a vállalkozások igyekeznek alkalmazkodni az új helyzethez, és hamarosan eljön az újrakezdés, sőt a fejlesztések ideje is. Az érdekképviselet vezetője a bejelentett változásokon felül üdvözölte, hogy a Széchenyi kártya munkahelymegőrzési és fejlesztési elemekkel bővül, és azt is, hogy folytatódnak az egyeztetések a kormánnyal. A helyzet folyamatosan változik, a gyors döntés jelentősége felértékelődik, így az is kedvező, hogy bürokratikus terhek leépítésével teret nyernek az egyszerűsített megoldások - hangsúlyozta Parragh László.

Tovább a hírre

György László: Érdemben módosul a magyar bértámogatási rendszer – MKIK – hirtv.hu

Mi azt gondoljuk, hogy egy piacgazdaságban nekünk meg kell hallgatnunk a munkáltatók érdekképviseleteit, a kamarákat, a Magyar Kereskedelmi-és Iparkamara javaslatait, a VOSZ javaslatait, az MGYOSZ, a Gyáriparosok Országos Szövetségének a javaslatait, az amerikai vállalatok, a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara képviselőinek a javaslatait, a Vendéglátó és Turisztikai Szövetségnek a javaslatait" - mondta a gazdaságstratégiáért felelős államtitkár, György László.

Tovább a hírre

Hajvágás digitálisan - Új megoldások a duális képzésben – BMKIK – oroscafe.hu

Pár napja tettük közzé a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara közleményét, ezúttal Cseh István mesterfodrászt, a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara alelnökét kérdeztük meg a tanulóképzés jelenlegi helyzetéről.

Tovább a hírre