HACK">
Kötelező kamarai regisztráció

» Hírek
Megjelent a kiírás
2020. január 20., hétfő
Megjelent a Külgazdasági és Külügyminisztérium által kezelt, 200 millió forint keretösszegű pályázati felhívás a hazai kis és közepes vállalkozások külpiaci tevékenységének előmozdítása érdekében.

A pályázati felhívás feltételeinek megfelelő legjobb projekteket - támogatási kategóriától függően - legfeljebb 10 millió forint, vissza nem térítendő támogatásban részesíti a rendelkezésre álló forrás erejéig.

Részletek...
Az Exportfejlesztési Pályázati Program jelenleg egyedülálló az elérhető állami támogatások között, mivel ágazattól függetlenül célzottan a már exportáló vállalkozások (és szakmai szervezetek) külpiaci megjelenését hivatott támogatni.

A pályázat keretében elsősorban külföldi kiállításokon és vásárokon való megjelenésre, árubemutatók szervezésére, marketing tevékenységre, vagy tanúsítványok megszerzésére igényelhető támogatás.

A Program támogatási intenzitása legfeljebb 60 százalék.

A részletes pályázati felhívás és pályázati dokumentáció az alábbi linken érhető el.

http://exporthungary.gov.hu/ illetve az alábbi linkre kattintva: http://exporthungary.gov.hu/exportfejlesztesi-palyazati-program


A Külgazdasági és Külügyminisztérium egy rövid összeállítást is készített a gyakran ismételt kérdésekből, amit itt találhatnak:
http://exporthungary.gov.hu


A pályázatok benyújtására 2020. február 28-ig van lehetőség.

A pályázattal kapcsolatban további tájékoztatást a Külgazdasági és Külügyminisztérium Exportfejlesztési Koordinációs Főosztálya nyújt a palyazat.exportkoord@mfa.gov.hu e-mail címen.