HACK">
Kötelező kamarai regisztráció

Európai Unió
Nyitókonferencia - Határokon átnyúló hálózat a szakmai karrierfejlesztés támogatására a határmenti térségben
2019. június 26., szerda

Nyitókonferencia - Határokon átnyúló hálózat a szakmai karrierfejlesztés támogatására a határmenti térségben

A Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Békés Megyei Kormányhivatal, a„Don Orione” Alapítvány, a Bihor Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség és a Békés Megyéért Vállalkozásfejlesztési Alapítvány, mint a „Határokon átnyúló hálózat a szakmai karrierfejlesztés támogatására a határmenti térségben” (Cross-Border Network to Support the Professional Career Development in the Border Region - CAREER) elnevezésű ROHU331 projekt konzorciumi partnerei tisztelettel meghívják Önt a projekt nyitókonferenciájára.

Helyszín:

Békés Megyei Kormányhivatal (5600 Békéscsaba, Derkovits sor 2.)

Időpont:

2019. július 05. - 10:00 óra (regisztráció 09:30-tól)

A nyitókonferencia részletes programtervezete megtalálható a lenti mellékletben található meghívóban.

A rendezvény díjmentes a rendelkezésre álló szabad helyek erejéig. Annak érdekében, hogy részvétele biztosított legyen, kérjük jelezze részvételi szándékát a következő linken: http://bmkik.hu/rohu331

A „Határokon átnyúló hálózat a szakmai karrierfejlesztés támogatására a határmenti térségben” projekt (főszerződés száma: 68461/17.05.2019) az Interreg V-A Románia-Magyarország Program keretében valósul meg (www.interreg-rohu.eu), az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap, valamint a programban résztvevő két tagállam társfinanszírozásával.

Az Interreg V-A Románia-Magyarország Program célja közös, román-magyar projektek finanszírozása, amelyek közös megközelítést, valamint innovatív megoldásokat követelnek, a határ mindkét oldalán felmerülő igények kiszolgálására, hozzájárulva ezáltal a jogosult terület fenntartható fejlődéséhez. A Program folytatja a régióban megvalósított határmenti együttműködéseket, összköltségvetése hozzávetőleg 232 millió euró, amelyből 189 millió euró az Európai Regionális Fejlesztési Alapból származó vissza nem térintendő támogatás. A támogatható határmenti terület a következő megyéket foglalja magába: Arad, Bihor, Satu Mare, és Timis a román oldalon, illetve Békés, Hajdú-Bihar, Csongrád és Szabolcs-Szatmár-Bereg, a magyar oldalon.

A konferencián elhangzó előadások tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.

Kapcsolódó állományok: