HACK">
Kötelező kamarai regisztráció

» Hírek
Dél-alföldi Innovációs Díj 2019. évi Pályázati kiírása
2019. június 18., kedd
Del_Alfoldi_Innovacios_2018.jpg

Innováció? Találmány? Olyan termék, vagy találmány, amire büszke? Nevezze be a pályázatra!

A Magyar Tudományos Akadémia Szegedi Akadémiai Bizottságának elnöksége együttműködve a régió három kereskedelmi és ipari kamarájával (Bács-Kiskun, Békés, Csongrád Megye Kereskedelmi és Iparkamarái) és a Dél-alföldi Regionális Innovációs Ügynökség Közhasznú Egyesülettel 2019. évben, tízedik alkalommal is pályázatot hirdet a Dél-alföldi Régióban a vállalkozások, valamint a feltalálók által a három megye területén létrejött szellemi alkotások elismerése és az innovációs tevékenység, illetve a technológiai transzfer támogatása érdekében.

További információért kattintson.

Pályázni lehet bármely (a) új, (b) saját feltalálói tevékenységen alapuló, (c) iparilag alkalmazható és (d) piacképes megoldást tartalmazó innovációs eredménnyel.

A fent nevezett szervezetek képviselőiből álló szakmai kuratórium innovációs díjjal jutalmazza a három megye területéről a Szegedi Akadémiai Bizottsághoz 2019. szeptember 30-ig beérkezett pályamunkákat. Az eredmények kihirdetésére, a díjazott pályamunkák szakmai bemutatására 2019 novemberében a Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából, a Szegedi Akadémiai Bizottság székházában (6720 Szeged, Somogyi u. 7.) kerül sor.

A kuratórium döntéseinek előkészítését Dél-alföldi Regionális Innovációs Ügynökség KhE. szakmai tanácsaival segíti.

A pályázattal kapcsolatos információk az MTA SZAB honlapján a pályázatok oldalon (http://tab.mta.hu/szegedi-teruleti-bizottsag/feladatai/palyazatok/) megtalálhatók.

Kapcsolódó állományok: