Kötelező kamarai regisztráció
HACK">

» Hírek
Üzleti lehetőségek Indonéziában - 2019. július 2.
2019. június 18., kedd
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara üzleti szemináriumot szervez az Indonézia iránt érdeklődő vállalkozások részére „Üzleti lehetőségek Indonéziában” címmel.

A rendezvény résztvevői tájékoztatást kaphatnak:
  • a bilaterális gazdasági kapcsolatok alakulásáról,
  • az együttműködés fejlesztésének lehetőségeiről,
  • a piacra lépéshez szükséges tudnivalókról.

Időpont:
  • 2019. július 2., kedd, 10:00 óra

Helyszín:
  • Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - 1054 Budapest, Szabadság tér 7.
  • Bank Center, Platina torony II., X. em. / 1001.

A rendezvény részletes programtervezete, valamint a regisztráció a következő linken érhető el: regisztráció

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen kép- és/vagy hangfelvétel készül(het). A résztvevő a rendezvényen való regisztrációjával, részvételével előzetes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az MKIK a megadott személyes adatait kezelje, így ahhoz is, hogy a rendezvényen róla kép- és/vagy hangfelvétel készüljön, s ezeket az MKIK a rendezvényről szóló tájékoztatásaiban, valamint egyéb kiadványaiban és online felületein felhasználja.

Az MKIK tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen való részvétel biztosítása és az ehhez kapcsolódó költségek igazolása céljából megadott személyes adataik (név, aláírás, mobilszám, ímélcím, képmás és/vagy hangfelvétel) kezelésére az MKIK adatkezelési és adatvédelmi szabályzatában foglaltak az irányadók, mely elérhető az MKIK honlapján: MKIK adatkezelési és adatvédelmi szabályzata