Kötelező kamarai regisztráció

» Hírek
Széchenyi-kártya
Széchenyi kártya
2017. március 14., kedd

Egyre nagyobb érdeklődés övezi a Széchenyi Kártya Programot Békés megyében is. Ezt tapasztaljuk a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamaránál, ahol a tavalyi évben a folyószámlahitel bizonyult a legnépszerűbbnek. Tavaly összesen 172 vállalkozás igényelte a kártya valamilyen formáját, ezek közül 161 esetben folyószámlahitelt.

A Takarékbank országos értékesítési versenyében, 2016-ban, kategóriájában kamaránk is a díjazottak közé került. Az eredmény az ügyiratszámok nagyságrendjéhez kötődött.

Békés megyében többféle indíttatásból keresnek megoldásokat a vállalkozások, amelyekhez az ügyintézésben segítséget nyújt kamaránk munkatársa. Teljes körű felvilágosítást tudunk biztosítani a BMKIK székházában (Békéscsaba, Penza ltp. 5.). Ha vállalkozás képviselője a hiteligénylés mellett dönt, teljes körű tanácsadás, esetenként ügyintézést is nyújtunk. Javasoljuk az előzetes telefonos egyeztetést: 06-66/ 324-976/110, Tóth Évánál.

Milyen kérdésekkel jönnek a vállalkozók kamaránkhoz?
Hogyan juthat vállalkozásom hitelhez?
Milyen hitelfelvételi lehetőségek vannak a Széchenyi Kártya programban?
Megfelel-e a vállalkozásom a feltételeknek, hogy az adott hitelhez hozzájussak?
Milyen dokumentáció szükséges az adott hitelhez?

És miben tudunk segíteni?
Megkeressük a vállalkozásnak megfelelő hitelkonstrukciót.
Segítünk összeállítani és ellenőrizzük a szükséges dokumentációt a hitelfelvételhez.
Befogadjuk a hitelkérelmet és továbbítjuk az ügyfél által megjelölt bankfiókba. (Egyes bankok nem is fogadnak be közvetlenül az ügyfelektől hitelkérelmet.)

Az MTI közleménye szerint országosan közel 180 milliárd forint értékben, az elmúlt 15 év legmagasabb hitelkihelyezése valósult meg tavaly a Széchenyi Kártya Program keretében, amely a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások legkedveltebb kedvezményes feltételrendszerű hitelprogramja és a KAVOSZ Zrt. a továbbiakban is a hitelkondíciók folyamatos fejlesztésén dolgozik.
A teljes közleményért kattintson ide.