HACK">
Kötelező kamarai regisztráció

» Rendezvények
Európai Unió
2011 China International Wine & Spirits Exhibition
Időpont: 2011-04-17 - 2011-04-19

Tisztelt Pincészetek, Tisztelt Partnereink!

 

 

A Pekingi Kereskedelmi Iroda nevében szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy 2011. április 17-19-ig kerül megrendezésre a 2011 China International Wine & Spirits Exhibition, valamint a kiállításhoz kapcsolódóan április 20-án a 2011 Shanghai International Wine Tasting Meeting.

A kiállítás helyszíne Pekingben a National Agricultural Exhibition Center Hall 1és Hall 3 ad majd helyet, a sanghaji borkóstoltatás pedig a Huating Hotel-ben kerül megrendezésre.

 

A Wine China 2011 főszervezői a CCPIT (China Council for Promotion of International Trade) Sub-Council of Agriculture & Beijing Regalland Conventions & Exhibition Co., Ltd.

 

Wine China bor szakkiállítást a Kínai Mezőgazdasági Minisztérium is szponzorálja, és immár 4 éves múltra tekint vissza.

Az elmúlt év statisztikája alapján több száz kiállító vett részt a főbb bortermelő országok boraival.(France, Italy, Spain, Portugal, Argentina, America, Australia, Bulgaria, Hungary, Moldova, and China)

A kiállításon vörös és fehérborok, pezsgők, és több borokhoz kapcsolódó termékforgalmazó vett részt. A kiállítás április. 17-én és 18-án csak a szakmai közönségnek lesz nyitva, majd 19-én a nagyközönség is kilátogathat és ismerkedhet a borokkal.

 

A kiállítás megfelelő platformot teremthet azon cégeknek, akik még nincsenek jelen Kínában, valamint további kiváló lehetőségeket nyújt azoknak a cégeknek, akik már jelen vannak, és erősíteni kívánják a jelenlétüket, valamint újabb partnerekkel, disztribútorokkal szeretnének felvenni a kapcsolatot.

 

A kiállítást kísérő média promóció megfelelő média megjelenést jelenthet a magyar borok és borászatok számára.

 

Peking, mint a kiállítás helyszíne lehető teszi, hogy Észak- és Kelet-Kínából is jöjjenek érdekelt borkereskedők, disztribútorok.

Az elmúlt években Pekingben kétszámjegyű a növekedés az egy főre eső éves borfogyasztásban. A borfogyasztás már nemcsak az éttermekre és partikra korlátozódik, hanem egyre megszokottabb az otthoni borfogyasztás is a gazdagodó középréteg körében. Ezért Peking is felzárkózott a „kozmopolita” városokhoz és egyre nagyobb érdeklődés kíséri a Pekingben rendezendő boreseményeket, kiállításokat.

 

 

A szervezőkkel történt megbeszélés alapján, összefogással megoldható, hogy 36 m2-t költségét a magyar cégek közösen fedeznék, és ehhez a területhez a szervezők felajánlottak további 18 m2-t, akkor összesen 54 m2-es magyar standon tudnánk kiállítani.

 

Ennek értelmében:

 

54 m2 standard stand

(felszereléssel együtt)

 

Ebből ingyenesen: 18 m2

Magyar cégek hozzájárulása a 36 m2-hez: 7920 €

 

 

Ezért irodánk javaslata az, hogy egy nagyobb egységes magyar stand a fent említett konstrukcióban, olyan volumenű megjelenést tenne lehetővé, mely bemutathatna több régiót, több pincészetet és a borok mellett a magyar pálinka is megjelenhetne a Wine China 2011-en.

 

Opcionális részvétel a Sanghajban megrendezendő Shanghai International Wine Tasting Meeting-en (2011. április 20-án 15:00–19:00)

 

Asztalonként: 400 €

(Asztal méretei:120cm x 77cm, poharak, víz, kóstolási útmutató, és egyéb kapcsolódó szolgáltatások)

 

Ehhez egyéb opcióként kapcsolódhat a a szervezők által promótált sanghaji borkóstoló, és/vagy a pekingi rendezvényhez kapcsolódóan lehetne még egy Pekingen kívüli helyszínt, vagy a Pekingi kiállításhoz kapcsolódó Magyar Étteremben vagy a Magyar Nagykövetségen egy további termékbemutatót, üzletember és partner találkozót hozzákapcsolni a rendezvényhez.

 

 

Várom szíves válaszukat!

 

 

Ms. Marta Balogh

Second Secretary

 

Office of Economic Affairs

Embassy of Hungary

Beijing, P. R. China

Tel.:+86-10-65323182

Fax:+86-10-65325131

Mobile:+86-134-26417786

e-mail: marta.balogh@itd.hu

web: www.itd.hu