» Hírek
MKIK Magyar-Román tagozat
Vállalkozásfejleszés és marketing az egységes piac kontextusában
2008. február 12., kedd
A Kis-és Középvállalkozók Nemzeti Tanácsának Arad Megyei Kirendeltsége (Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România – Filiala Arad) és partnerei, Békés Megye Önkormányzata, MTA RKK ATI és az Aradi Marco Polo Alapítvány meghívja Önt, hogy vegyen részt a 2008 Február 21-22.-én megrendezésre kerülő Éves KKV Konferencián, amelyet az alábbi témában szervezünk:

„Vállalkozásfejleszés és marketing az egységes piac kontextusában”

Az esemény helyszíne Expo Arad, Arad Megye, Románia, kezdési időpont 10.00.
A konferencia témája „Kis- és középvállalkozók szintjén alkalmazott koncepciók és marketing eszközök ”, illetve „A Határon átnyúló együttműködés a kis- és középvállalkozások piacra jutásában és fejlesztésében”. Egyebek mellett érintjük a termék-promóció, nyilvánosság, új vásárlók elérése árstratégia révén, diverzifikáció és a személyre szóló ajánlatok témaköreit is.
Ezzel egy időben, erősítjük a gazdasági együttműködést a Békés-Arad határmenti terület gazdasági környezete közöt, működési protokoll aláírását tervezzük az intézmények, üzleti élettel foglalkozó civil szervezetek képviselői és KKV-k befektetési lehetőségei között.
 
A rendezvényen 100-nál többen vesznek részt, az Arad-Békés határmenti terület gazdasági környezetének a képviselői, a legjelentősebb gazdaságfejlesztéssel foglalkozó civil szervezetek képviselői és a helyi, régiós és nemzeti hatóságok képviselői.

A részvétel ingyenes, a szállás, étkezési és utazási költségeket PHARE CBC projekt finanszírozza.

A részvételre történő jelentkezés a jelentkezési lap kitöltésével és visszaküldésével történik, a határidő 2008. Február 14, Csütörtök. A jelentkezési lapot meg lehet küldeni közvetlenül a romániai partnerünknek (Fax: 0040-257-253-757, e-mail: arimm@clicknet.ro) de a szervezés megkönnyítése érdekében kérjük, hogy a KBC-ARAD Fejlesztési Ügynökségnek is küldjék meg (66/640-161; info@kozepbekes.hu)

További részletek:
Kapcsolattartó: Lăpugean Cristina – Projektkoordinátor asszisztense
Tel.:  0040-257/253.757;  E-mail: arimm@clicknet.ro
Kapcsolattartó Magyarországon: Szél Adrián – Ügynökségvezető 66/640161; info @kozepbekes.hu

A rendezvényt a Magyarország-Románia PHARE CBC 2004 program finanszírozza.

Mihaela BREAZ
Project coordinator
 
Kapcsolódó állományok: