Kötelező kamarai regisztráció

» Hírek
Találd meg/ki/fel Szellemitulajdon-védelmi vetélkedő
2006. november 20., hétfő
Találd meg/ki/fel!
Szellemitulajdon-védelmi vetélkedő
 
 
 
Kedves játékos kedvű Érdeklődő!
Ezen a helyen öt héten keresztül (október 20. és november 17. között) minden pénteken 15-16, hetente változó kérdést talál a szellemitulajdon-védelem témaköréből, ezen belül főként találmányokról, szabadalmakról, védjegyekről, a tudomány és technika történetének ezekhez kapcsolódó érdekességeiről és még sok minden másról.
 
Játsszon velünk!
Ha bejelöli az Ön által helyesnek tartott választ, illetve néhány mondatban válaszol a feltett kérdésekre, majd válaszát elektronikus vagy hagyományos úton, a kérdés megjelenését követő csütörtök éjfélig visszaküldi, a megyei kereskedelmi és iparkamara munkatársai kiértékelik azt, és elhelyezik az országos rangsorban. A regionális, valamint az országos pontverseny győztesei december folyamán oklevelet és tárgyjutalmat vehetnek át.
 
 
 
 
 
 
 
 
A helyes válaszok a Magyar Szabadalmi Hivatal honlapján (www.mszh.hu) jelennek meg a kérdések megjelenését követő 10. napon, azaz hétfőn. Ugyanezen a honlapon, illetve az ott elérhető PIPACS (Publikus Iparjogvédelmi AdatbázisCsalád) adatbázisban csaknem valamennyi kérdés megválaszolásához segítséget, hasznos információkat kaphat. Akad néhány olyan kérdés is, amelyeknél az ismert keresőrendszerek, a saját fejében felhalmozott ismeretek, vagy egyszerűen csak a józan ész adhatja a legjobb támpontot a válasz megtalálásához.
 
Jó játékot, nemes versenyt kívánnak a vetélkedő szerkesztői és szervezői!
 

Eredmények:
A 3. fordulóban Eszter10 18,5 pontot ért el a 33 pontból.
A 4. fordulóban Eszter10 13 pontot ért el a 32 pontból.
 
 
(Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara) Magyar Szabadalmi Hivatal