2006. évi bulgáriai kiállítások és rendezvények
2006. február 28., kedd
Az alábbiakban küldjük a szófiai magyar kereskedelmi szolgálat legújabb tájékoztatóját, valamint a 2006. évi bulgáriai kiállítások és rendezvények listáját.
 
Bulgária, 2007. január 1-vel várható Európa Unióba történő belépésének elő évében igen sokat tesz annak érdekében, hogy a hazai és külföldi vállalkozók részéről, mind politikai, kulturális, mind gazdasági oldaláról egyre jobban elismert legyen, és lehetőségéhez mérten minél vonzóbb feltételeket teremtsen.
 
Ennek ékes bizonyítékául szolgál az, hogy 2006-ban Bulgária egész területét átfogóan a Kereskedelmi Kamarák, Szövetségek, Egyesületek, kiállítás-szervezők, mintegy 200 szakkiállítást, árubemutatót, szimpóziumot rendeznek, a gyártás, kereskedelem, szolgáltatás és egyéb szegmenseket érintően.
 
A stabil gazdasági tényezők alapján megállapítható, hogy a bolgár piacon évről-évre erősödik a külföldi jelenlét, növekszik a befektetési ráta, s nem utolsó sorban bővül a kínálati paletta.
 
Figyelembe véve mindazokat a pozitív tényezőket, amelyeket jellemez a növekvő gazdaság, indokolt volna a magyar kis és közép, valamint a nagy vállalatok hatékonyabb jelenléte a bolgár piacon.
 
Ennek érdekében csatoltan megküldjük mindazon 2006 évi rendezvények listáját, amely havi bontásban részletezi azok időpontját, nevét, valamint a helyszínt egyaránt.
 
A fentebb említett szervezők angol nyelvű honlapjait megtalálják az alábbi weboldalakon:  
www.bcci.bg 
www.bulgarreklama.com 
www.fair.bg
www.expos.bg 
www.ndk.bg
www.viaexpo.com
Kapcsolódó állományok:


» ABLAK BEZÁRÁSA «