Segítsen! Mondjon véleményt az energiaár-emelkedésről!
2022. szeptember 7., szerda

Az energiaárak drasztikus emelkedése miatt számos nano-, mikro-, kis- és közepes vállalkozás került nehéz helyzetbe. Az energiaár-robbanás miatt nehézségekkel küzdő KKV-szektor támogatása érdekében az Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) párbeszédet kezdeményezett a döntéshozókkal.

Az MKIK szeretne gyors felmérést végezni a vállalkozások körében az energiaár-emelkedés nyomán kialakult helyzetkép megismerése érdekében.

Ezt a kutatást egy előzetes adatfelvételnek tekintjük és nagyjából két év múlva szeretnénk megismételni a felmérést, amelyben a Gazdaság- és Vállalkozáskutató Intézet (GVI) a vállalkozások problémáinak mélyebb feltárására törekszik. Ezzel egy időben a GVI személyes mélyinterjúkat kíván készíteni az energiaszolgáltatókkal.

Az összesített ismeretek birtokában az addigra lefolytatott beszerzési eljárás keretében kiválasztott big4 tanácsadó cég energetikai szakembereinek bevonásával az adatok elemzésével kívánunk rövid és hosszútávú javaslatok megfogalmazni. Ezzel segíthetünk a vállalkozásoknak és támogatni tudjuk döntéselőkészítő javaslatainkkal a kormány munkáját.

A kérdőív ide kattintva érhető el: https://kutatas.gvi.hu/index.php/112614?lang=hu

A kérdőív kitöltésének határideje 2022. szeptember 14.



» ABLAK BEZÁRÁSA «