HACK">
Kötelező kamarai regisztráció

» Hírek
Magyar-Afrika hét
2022. augusztus 17., szerda
dolgozo_anya.jpg

Az Afrikáért Alapítvány nem először tart nagyszabású rendezvénysorozatot, melyen a gazdasági, kulturális, gasztronómiai, oktatási, tudományos és nemzetközi fejlesztési témák egyszerre jelennek meg. A szeptember 12-18 között tartandó Magyar-Afrika Hét ilyen esemény lesz. A szeptember 13-14-én tartandó Gazdasági Napok keretében a magyar vállalkozók elsősorban afrikai üzleti partnerekkel találkozhatnak személyesen, és afrikai befektetési lehetőségek iránt érdeklődő más magyar vállalkozókkal építhetnek üzleti kapcsolatot.

A MKIK Afrika Tagozatával már kapcsolatban állunk, de úgy gondoljuk, hogy más vállalkozásoknak is érdemes tudni arról, hogy itthon, Budapesten lesz egy olyan esemény, amelyen magyar és afrikai országok prominens vezetői tartanak előadást, továbbá afrikai és magyar üzleti vállalkozások kereshetnek egymással üzleti kapcsolatokat.

Először is szeretnénk, ha a hírlevelükben tájékoztatnák erről az eseményről a megyei vállalkozásokat, hisz az esemény megérdemli ezt a hírverést, és a vidéki vállalkozásoknak is érdemes tudni az afrikai üzleti kapcsolatépítési lehetőségről, mely az Afrikáért Alapítvány valamint France Mutombo tiszteletbeli konzul úr szervezésében történik.

Ezenkívül szeretnénk, ha közvetlenül is ajánlanának olyan magyar vállalkozásokat, amelyek a dokumentumokban jelzett kiemelt ágazatokban tevékenykednek, és felvehetjük velük a kapcsolatot.

Tekintsék meg a bemutató anyagokat ezen a linken. Ezen dokumentumok mindegyiket teljes mértékben publikus, maga a link vagy a benne lévő dokumentumok is továbbíthatók minden partnerük számára.

https://drive.google.com/drive/folders/1Rxm3E9NhApDzML9OoPeO_QHqiOKPcDW0

Bízom benne, hogy a részletes bemutató anyag ad lehetőséget arra, hogy a szeptemberi eseményig minden hírlevelükben megjelenjünk a Gazdasági Napok leírásával. Ugyanakkor szívesen állunk rendelkezésükre személyes vagy online megbeszélésre, ha további kérdéseik merülnek fel, vagy az együttműködés módját kívánják megbeszélni.