HACK">
Kötelező kamarai regisztráció

» Hírek
AUTOMOTIVE HUNGARY, a MACH-TECH és az IPAR NAPJAI szakkiállítás-együttes
2022. április 27., szerda

A budapesti HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban 2022. május 10-13. között kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb üzleti ipari találkozója az AUTOMOTIVE HUNGARY, a MACH-TECH és az IPAR NAPJAI szakkiállítás-együttes.


A kiállításra a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2022. május 12-én autóbuszos szakmai utat szervez az érdeklődő kamarai tagvállalkozások számára.

Az AUTOMOTIVE HUNGARY kiállítás célja, hogy a magyar járműipar szakmai szereplői, a magyar autógyártóktól kezdve a beszállítókon át a kis- és középvállalkozásokig, találkozhassanak egymással.

A rendezvény elkötelezett a legújabb technológiák és trendek bemutatása iránt, így a legfrissebb fejlesztések, trendek állnak a kiállítás és a hozzá kapcsolódó konferenciák középpontjában.

A szakmai úton tagvállalatonként két fő vehet részt.

Az utazáshoz kapcsolódó buszköltség résztvevőnként 6.000 Ft/fő

A napi ellátásról (étkezés stb.) a résztvevők egyénileg gondoskodnak.

Az online látogatói regisztráció elvégzése a kiállítás honlapján egyszeri térítésmentes belépést biztosít, a kiállítás szervezői a regisztráció visszaigazolását követően küldik a belépőt.

Online regisztráció: https://automotivexpo.hu/latogatoknak/regisztracio/

A kamara által szervezett utazásra jelentkezni a mellékelt jelentkezési lapon lehet, amelyet a edit.debreceni@bmkik.hu címre kérünk kitöltve visszaküldeni. A korlátozott létszám miatt a jelentkezéseket beérkezési sorrendben tudjuk elfogadni.

Jelentkezési és befizetési határidő: 2022. május 02. (befizetés a jelentkezés visszaigazolását követően készpénzben a BMKIK székházában).

Az utazással kapcsolatban további tájékoztatást a BMKIK - Külgazdasági és EU-integrációs osztály munkatársai tudnak adni - telefon: 06 66/323-120.

Kapcsolódó állományok: