Gazdaságfejlesztési és Innovációs Bizottság Munkabizottsági ülése
2021. július 12., hétfő

A Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Gazdaságfejlesztési és Innovációs Bizottsága 2021. június 24-én megtartotta az első személyes részvételű Munkabizottsági ülését a pandémia és a kamarai választások után.

Gazd_Fejl_2021.jpg

Többek között az induló pályázatokra figyelmeztették a vállalkozókat, és arra, hogy segítségért kereshetik az ügyben a kamarát is. A részletekért kattintson.

Szabó Géza a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Munkabizottság elnöke elmondta, nagy örömére szolgál, hogy egy olyan időszakban kezdheti újra a bizottság a személyes részvételű munkát, amikor az országos programok, a kormány elképzelései a gazdaság növekedésével és a gazdaság újraindításával kapcsolatban ilyen sok lehetőséget tárnak fel a vállalkozások számára. Meggyőződése, hogy ezeket a programokat, elképzeléseket a kamarának támogatnia kell. A legfontosabb feladatnak a folyamatos figyelemfelhívást, informálást tartja a megjelenő pályázati lehetőségekkel kapcsolatban, és hogy ehhez a vállalkozók megfelelő támogatást kapjanak. Ezen dolgoztak az ülésen közösen a meghívott vendégként jelen lévő Széchenyi Programiroda munkatársai, a bizottság tagjai, a kamara vezetése és tisztségviselői. Az értekezlet során Dr. Orosz Tivadar a BMKIK elnöke ismertette Békés megye gazdasági életét a pandémia idején. Mindenki egyetértett a megbeszélésen azzal, hogy Békés megye gazdaságát meg kell emelni, fejleszteni kell és ehhez a vállalkozásoknak minden támogatást meg kell adni.

A bizottsági elnök úr fölhívja a vállalkozások figyelmét a már megjelent GINOP Plusz-1.2.1-21 és a hamarosan megjelenő GINOP Plusz-2.1.1-21 pályázatokra, valamint arra, hogy a jövőben megjelenő pályázatokat folyamatosan kövessék, és ha valakinek ötlete, elképzelése van, keresse a kamarát. Közös érdekünk, hogy a vállalkozások fejlesszenek, bővítsenek, és ehhez sikeres pályázatot írjanak.



» ABLAK BEZÁRÁSA «