Kötelező kamarai regisztráció

» Hírek
Export hírlevél
2020. március 22., vasárnap
03.20.export_hirlevel.jpg

Az alábbiakban az export növeléséért felelős helyettes államtitkárság exportfejlesztési koordinációs főosztályának EXPORT HÍRLEVELÉT olvashatják. Kattintson a részletekért

Az alábbiakban az export növeléséért felelős helyettes államtitkárság exportfejlesztési koordinációs főosztályának EXPORT HÍRLEVELÉT olvashatják

Tisztelt Partnerünk!

Tudjuk, hogy a kialakult járványügyi helyzet minden magyar vállalkozást kedvezőtlenül érint. A Kormány legfontosabb feladata jelenleg az, hogy a lehető legnagyobb mértékben lassítsa a járvány terjedését. Mindezek mellett azonban megkezdődött a gazdaság újraindítását célzó munka is.

Szeretnénk Önöknek tájékoztatást nyújtani az exportőröket érintő legfontosabb technikai kérdésekről is az Export Hungary oldalon, jelenleg az alábbi tartalommal:

Amennyiben az exporttevékenységgel kapcsolatban további kérdése merülne fel, kérem, forduljon bizalommal a Külgazdasági és Külügyminisztérium Exportfejlesztési Koordinációs Főosztályának munkatársaihoz.

Várjuk továbbá szíves javaslatát a koronavírussal összefüggő gazdasági kárenyhítések kapcsán, amelyet továbbítunk az illetékes döntéshozók felé. Célunk jelen helyzetben is a hazai vállalatok exporttörekvéseinek elősegítse, az áruforgalom folytonosságának biztosítása.

exportkoord@mfa.gov.hu, +36 1 458 1686