» Hírek
Kkv? Jelentkezzen mentorálásra!
2019. szeptember 13., péntek

Békéscsabán megtartották a megyei nyitórendezvényét annak a projektnek, amelynek keretében a kis- és középvállalkozások fejlődését mentorok bevonásával segítik.

A Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Hunyadi téri székházában ünnepélyes keretek között vették át a mentori címről szóló oklevelet azok a vállalkozások, amelyek már készek a feladatra. Nevezetesen, hogy kisebb, a projektkövetelményeknek megfelelő vállalkozásokat szakmai tanácsadással segítsék.

A program megyei szinten 12-12 külpiacra törekvő, illetve beszállítóvá válni kívánó kis- és középvállalkozás számára biztosít elérhetőséget egy tapasztalt vállalkozókból (mentorokból) és külsős szakemberekből álló mentorálási programhoz. Jelentkezni a következő egy hónapban lehet.

Az ünnepélyes nyitó rendezvényen köszöntőt mondott dr. Rákóczi Attila, a kormányhivatal főigazgatója, dr. Orosz Tivadar, a megyei iparkamara elnöke. A programot Székely Tamás, az Országos Vállalkozói Mentorprogram szakmai vezető-helyettese és a megyei programkoordinátor, Szabó Géza ismertette.

Részletek:

www.vallalkozztudatosan.hu

Békés megyei információk: Szabó Géza, +36 (20) 285-6288, +36 (20) 373-9572; e-mail: szabo.geza@mkik.hu

Beszállítói felhívás letölthető innen:

https://www.vallalkozztudatosan.hu/_forms/download/G112-BESZALLITOI-2_MKIK_Palyazatifelhivas_Mentoralt.pdf

Külpiaci felhívás letölthető innen:

https://www.vallalkozztudatosan.hu/_forms/download/G112-KULPIACI-2_MKIK_Palyazatifelhivas_Mentor%C3%A1lt.pdf