» Hírek
Elismerés és üzemlátogatás
2019. június 25., kedd
win_0703_kicsi.jpg


Az iparkamara elnöke elismerő oklevelet adott át a kihelyezett elnökségi ülésen. Kiválónak nevezte az iparkamara és a Kormányhivatal együttműködését a Békés megyei kormánymegbízott.

Soros elnökségi ülését tartotta az iparkamara, ezúttal az Unicon Ruházati és Szolgáltató Zrt. épületében. A gyárlátogatással egybekötött eseményen több napirendi pontot is tárgyalt az elnökség.

– A Békés Megyei Kormányhivatal 2017. május 17-én kötött partnerségi szerződést a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával. Az azóta eltelt több mint két esztendőben 49 közös rendezvényünk, eseményünk volt, a kamara az egyik leghatékonyabb, legjobban szervezett, legoperatívabb stratégiai partnere a kormányhivatalnak és a közös rendezvények száma is azt igazolja, hogy nem a fióknak készítettük az együttműködési megállapodást, a cselekvési terveket, hanem az élet valós kihívásaira, valós válaszokat kerestünk, adunk közösen. A két szervezet közötti együttműködés a megye foglalkoztatási, szakképzési, gazdasági helyzetére is mérhető pozitív hatást gyakorol – húzta alá dr. Takács Árpád.

Élő videó facebook-logo.jpg Képgaléria google_photos_icon.jpg

Itt írtak rólunk: Kormányhivatal beol.pngbehir.jpg