HACK">
Kötelező kamarai regisztráció

» Hírek
MKIK Magyar-Román tagozat
Agrária Expo Nemeszsuk-Kolozsvár
2019. június 24., hétfő

Tisztelt Tagunk / Cégvezető Asszony / Úr!

Ismételten szeretnénk felhívni az Önök szíves figyelmét az Agraria Expo - nemzetközi élelmiszeripari, mezőgazdasági, és csomagolástechnikai szakkiállításra, mely 2019. április 11-14 közötti időszakban kerül megrendezésre Nemeszsuk / Jucu ipari övezetben, Kolozsvár megyében ( Kiállítás szervező: InterMarketing Bucuresti. www.agraria.info.ro;

A magyarországi kiállítók összefogó szervezője a Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. Budapest, a magyar kiállítók stand kivitelezője és üzemeltetője a békéscsabai Körös Trade Kft. www.korostrade.hu;

Az MKIK Magyar – Román Tagozat a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával közösen vállalkozói érdekképviseletként egy közös információs standon vesz részt a kiállításon lehetőséget teremtve a magyar termékek és szolgáltatások bemutatására, a kiállításon üzleti tárgyalások megszervezésére, lebonyolítására, illetve kiállítási standunkon katalógusok, prospektusok, minták, makettek, poszterek, CD-/DVD-k, szórólapok, kézműves termékek és egyéb reklámanyagok elhelyezésére..

Amennyiben élni kívánnak a fent említett lehetőséggel, kérjük, szíveskedjenek, jelezni igényüket, illetve a bemutatásra szánt reklám-anyagokat, a kiállítás kezdete előtt kamaránk címére eljuttatni.

Egyéb, más a rendezvénnyel kapcsolatos további részletes információk esetében, kérem, forduljanak bizalommal a fent megadott elérhetőségen kívül tagozatunk titkárságára is.

Üdvözlettel:

Rák János Zoltán

titkár