» Hírek
Bál a vállalkozókért
2019. február 5., kedd

A közösségépítés jegyében báloztak a vállalkozók a 3. iparkamarai bálon. A Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara partnerei is részt vettek a február 1-jén tartott rendezvényen.

Köszöntőt mondott dr. Orosz Tivadar elnök és az est háziasszonya, Mészárosné Szabó Anna osztályvezető. Műsort adtak az Operettszínház művészei: Homonnay Zsolt, Kocsis Dénes és Vágó Zsuzsi.

Az önkéntes kamarai tagok közül a Felina Hungária termékeit csodálhatta meg a bálozó közönség, öt Békés megyei modell közreműködésével mutatták be a fehérnemű-gyártó cég termékpalettájának egy részét.

A bálon a desszertet három cukrász alkotta meg, akik szintén önkéntes kamarai tagok: Free: Mentes Finomságok (Szendrei Edit), Rajki Cukrászat (Rajki István) és Juhász Cukrászat (Juhász Zoltán). Így megkóstolhatta a több mint százfős vendégsereg a békési Juhász Cukrászda Jantyik-desszertjét, a békéscsabai Rajki Cukrászat gyömbéres körtebetéttel készült tejcsokis mousse-át. A reform édességek képviseletében a szintén békéscsabai Free: Mentes finomságok szedres-gesztenyés szeletet kínált a bálozóknak.

A galéria megtekintéséhez kattintson ide.

Közösségi oldalunkon a galéria.