MAGYAR - ROMÁN KÜLGAZDASÁGI KONFERENCIA ÉS ÜZLETEMBER-TALÁLKOZÓ
2018. október 8., hétfő

Tisztelt Kamarai Tagjaink!

A Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tisztelettel meghívja Önöket az „Együttműködés a határon átnyúló természeti örökség közös kihívásaiban” (Joint Challenge and Joint Cooperation for the Management of Cross-Border Natural Heritage - JCJCMCBNH) elnevezésű ROHU7 projekt keretében megrendezésre kerülő MAGYAR - ROMÁN KÜLGAZDASÁGI KONFERENCIA ÉS ÜZLETEMBER-TALÁLKOZÓRA.

Helyszín:

Hotel Fiume Díszterme

5600 Békéscsaba, Szent István tér. 2.

Időpont: október 10. (szerda) 1000 óra

A konferencia részletes programtervezete megtalálható a csatolt meghívóban.

A rendezvény díjmentes a rendelkezésre álló szabad helyek erejéig. Annak érdekében, hogy részvétele biztosított legyen, kérjük regisztráljon a következő linken: https://goo.gl/forms/ktccSc8EoKE7yVh42

A rendezvény folyamán a szervezők magyar - román szinkron-, illetve az üzletember-találkozón kísérő tolmácsolást biztosítanak.

Az „Együttműködés a határon átnyúló természeti örökség közös kihívásaiban” projekt (főszerződés száma: 41097/11.04.2018) az Interreg V-A Románia-Magyarország Program keretében valósul meg (www.interreg-rohu.eu), az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap, valamint a programban résztvevő két tagállam társfinanszírozásával.

A program célja közös, román-magyar projektek finanszírozása, amelyek közös megközelítést, valamint innovatív megoldásokat követelnek, a határ mindkét oldalán felmerülő igények kiszolgálására, hozzájárulva ezáltal a jogosult terület fenntartható fejlődéséhez.


Kapcsolódó állományok:


» ABLAK BEZÁRÁSA «