Mintegy 60 milliárd forintos hitelkeretre pályázhatnak a magyar mikro-, kis- és középvállalkozások
2018. szeptember 12., szerda

Nulla százalékos kamattal az OTP MFB Pontjain

Szeptembertől európai uniós forrásból származó, kamatmentes hitel vehető igénybe a mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítéséhez.

További információért kattintson.

Továbbra is töretlen a magyar gazdaság növekedése. A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adatai szerint 2018 II. negyedévében 4,6 százalékkal nőtt Magyarország bruttó hazai terméke, ami – jóval meghaladva az EU átlagát – négyéves csúcsnak számít. Számos kérdés merülhet fel ilyenkor a vállalkozások vezetőiben, döntéshozóiban a lehetséges fejlesztési irányokat illetően, és sokuk döntését megkönnyítheti, hogy 2018 szeptemberétől európai uniós forrásból származó, kamatmentes hitel vehető igénybe a mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítéséhez. Az MFB Pontokon igényelhető források országszerte 163 OTP fiókban érhetők el.

A magyar gazdaság 2018 II. negyedévében is töretlen növekedéséhez a legtöbb nemzetgazdasági ág hozzájárult. A vállalkozásoknak ilyenkor még inkább érdemes megragadniuk azokat a fejlesztési lehetőségeket, amelyekkel korszerűsíthetik technológiájukat. A 2018 szeptemberétől MFB Pontokon igényelhető, európai uniós forrásból származó, kamatmentes, visszatérítendő vállalkozási hitelek segítségével a mikro-, kis- és középvállalkozások könnyebben megvalósíthatják fejlesztési terveiket.

Az 59,63 milliárd forint keretösszegű hitelprogram célja a mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése, valamint a vállalkozások termék- és szolgáltatásfejlesztési képességének megteremtése, bővítésének támogatása. A támogatott beruházásnak olyan fejlesztést kell eredményeznie, ami javítja a vállalkozás technológiai felkészültségét, pénzügyi szempontból életképes és jövedelemtermelő.

Mikortól, meddig és hová lehet benyújtani a pályázatokat?

Mire fordítható a hitel összege?

Mekkora összeg igényelhető?

Kik vehetik igénybe?

Milyen költségek kapcsolódnak?

Mekkora önrészre van szükség?

Milyen futamidőre vehető igénybe a hitel?

Milyen biztosíték szükséges?

Hol igényelhető?

A tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, a benne foglalt adatok tájékoztató jellegűek és kizárólag a figyelem felkeltését szolgálják. A Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram igénylése során az OTP Bank Nyrt. az MFB Zrt. pénzügyi közvetítőjeként jár el. A hitelszerződés megkötésére a Hitelprogram keretösszegéig kerülhet sor, amennyiben a kérelem a hitelprogramra előírt feltételeknek megfelel. A Hitelprogram részletes feltételeiről tájékozódhat az ország 163 kijelölt OTP bankfiókjában megtalálható OTP MFB Pontokon, valamint az MFB Zrt. honlapján (www.mfb.hu).» ABLAK BEZÁRÁSA «