HACK">
Kötelező kamarai regisztráció

» Hírek
MEGHÍVÓ | Marketplace Austria Food 2018 | 2018.10.17. | Bécs
2018. augusztus 3., péntek
Ausztria-zaszlo.jpg

Az Osztrák Nagykövetség Kereskedelmi Osztálya szeretné felhívni az érintett vállalkozások figyelmét az idén 13. alkalommal megrendezésre kerülő MARKETPLACE AUSTRIA FOOD 2018 élelmiszeripari fórumra.

Az esemény kiváló alkalmat biztosít arra, hogy az élelmiszeripari cégek beszerzésért felelős szakemberei ellátogassanak Ausztriába, B2B-beszélgetéseket folytassanak, illetve ápolják üzleti kapcsolataikat nyugati szomszédunk élelmiszeripari gyártóival, nagykereskedőivel.

Helyszín: Bécs, Osztrák Gazdasági Kamara

Időpont: 2018. október 17.

Program: A rendezvény előzetes programja ITT tekinthető meg.

Jelentkezés: 2018. augusztus 31-ig, a rendezvény honlapján.

További információért kattintson.

Részvételi díj és egyéb költségek:
A részvétel a külföldi cégek számára ingyenes. A rendezők biztosítanak továbbá szállást 2 éjszakára (2018.10.16-18.) egy bécsi, belvárosi hotelben (az ingyenes szállásfoglalást a szervezők szeptember végéig tudják garantálni), valamint a részvételt a fórumot követő networking vacsorán (2018.10.17).

Figyelem! Ez az ajánlat csak korlátozott számban érhető el, ill. a jelentkezés sorrendjében érvényes. Az oda-, illetve visszaút egyénileg és saját költségen történik.

A rendezvény nyelve:
A program és a tárgyalások angol nyelven zajlanak.

További információk angol nyelven a rendezvény honlapján , illetve magyar nyelven az Osztrák Nagykövetség Kereskedelmi Osztályának honlapján érhetőek el. A résztvevő osztrák cégek és profiljaik ezen a linken találhatóak.

További részletes információért kérem keressék az Osztrák Nagykövetség Kereskedelmi Osztályán Horváth Réka marketing officert a +36 1 461 5065 telefonszámon.