HACK">
Kötelező kamarai regisztráció

» Hírek
Tajvan - Európai Innovációs Hét Tajvanon - 2018. június 04-08.
2018. április 12., csütörtök
Ezúton hívjuk fel szíves figyelmüket, hogy az Európai Bizottság és a tajvani kormányzati szervezetek együttműködésével 2018. június 04-08. között kerül megrendezésre Tajvanon az "Európai Innovációs Hét" elnevezésű rendezvény.

Tvábbi információk
Az Európai Innovációs Hét programja számos szemináriumot, valamint klaszter-hálózatépítést és céges helyszíni látogatásokat foglal magába. Az európai vállalatok, klaszterek és intézmények együttműködésének elősegítését célzó szakmai találkozók június 05-én kerülnek megrendezésre.

Az Európai Innovációs Héttel egy időben kerül megrendezésre a "Computex Taipei 2018", Ázsia legnagyobb IKT kiállítása, amely a hi-tech, innovációs termékek beszerzési központjaként működik, a világ vezető platformja az IKT-beszerzésnek, kiváló lehetőséget biztosít új termékek bemutatásának és a fontos technológiai fejlesztéseknek.

További információ a fentiekről a következő linken érhető el: https://eu-taiwan-2018.b2match.io/

A regisztráció határideje: 2018. május 18.

Kérjük, amennyiben érdeklődnek a rendezvény iránt, tájékoztassák a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara nemzetközi referensét, Végvári Kristófot a vegvari.kristof@mkik.hu email címen.