» Hírek
Magyar-Algériai Üzleti Fórum és üzletember-találkozó
2018. március 19., hétfő
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara az Algériai Kereskedelmi és Iparkamara delegációjának látogatása alkalmából „Magyar-Algériai Üzleti Fórum és üzletember-találkozó” címmel szervez rendezvényt a térség iránt érdeklődő vállalkozások számára. A résztvevő vállalkozók tájékoztatást kapnak:
  • a bilaterális gazdasági kapcsolatok alakulásáról,
  • az együttműködés fejlesztésének lehetőségeiről,
  • az algériai vállalkozások magyarországi tapasztalatairól,
  • az algériai piacra lépéshez szükséges tudnivalókról.
Az esemény során megalakul a Magyar-Algériai Üzleti Tanács is, melynek célja, hogy elősegítse a magyar és algériai vállalkozások közötti kereskedelmi kapcsolatok fejlődését.
További információért kattintson.
Időpont:
  • 2018. március 26. (hétfő), 1400 - 1730

Helyszín:
  • Hotel President Budapest
  • 1054 Budapest, Hold u. 3-5.

A fórum részletes programtervezetée, valamint a delegációban érkező algériai üzletemberek névsora a lenti mellékletben található.

A fórum nyelve a francia és a magyar, melyhez a szervezők tolmácsolást is biztosítanak. A kétoldalú üzleti találkozók nyelve az angol.

A rendezvényen való részvétel díjmentes, de előzetes online regisztrációhoz kötött a következő linken keresztül: Regisztráció

A szervezők a jelentkezéseket beérkezési sorrendben fogadják el.

Jelentkezési határidő: 2018. március 22., csütörtök, 1900 óra

A szervezők csak azon vállalkozások jelentkezését tudják elfogadni, amelyek a kamarai regisztrációs kötelezettségüknek eleget tettek.

Az eseménnyel kapcsolatosan további információ a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara kapcsolattartójától, Babák Pétertől kérhető (tel.: +36 1 474 5131; e-mail: babak.peter@mkik.hu).

Kapcsolódó állományok: