HACK">
Kötelező kamarai regisztráció

» Hírek
Fókuszban a külpiacok - MKIK külgazdasági évnyitó konferencia
2018. március 9., péntek
Ezúton hívjuk fel szíves figyelmüket a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara „Fókuszban a külpiacok” című külgazdasági évnyitó konferenciájára.

A rendezvény célja, hogy iránymutatást adjon az aktuális globális gazdasági folyamatokról és a vállalkozások előtt álló külgazdasági kihívásokról, valamint tájékoztatást nyújtson a külpiacok nyújtotta lehetőségekről mind a kezdő exportőrök, mind a már tapasztalt, de új piacokat kereső vállalatok számára.

Időpont:
  • 2018. március 20., kedd, 1000 - 1400

Helyszín:
  • Mercure Budapest Buda, Mátyás I-II. terem
  • 3 Budapest, Krisztina krt. 41-43.

A konferencia előzetes programterve itt tölthető le.

A rendezvényen való részvétel díjmentes, de előzetes online regisztrációhoz kötött a következő linken keresztül: Jelentkezés - Fókuszban a külpiacok külgazdasági évnyitó konferencia

A férőhelyek száma korlátozott, ezért egy vállalkozás részéről maximum 2 fő részvétele megengedett. A szervezők a jelentkezéseket beérkezési sorrendben fogadják el.

Jelentkezési határidő: 2018. március 13., kedd 1000 óra

A szervezők csak azon vállalkozások jelentkezését tudják elfogadni, amelyek a kamarai regisztrációs kötelezettségüknek eleget tettek.

A konferenciával kapcsolatosan további információ a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara kapcsolattartójától, Pálmay Flórától kérhető (tel.: +36 1 474 5143; e-mail: palmay@mkik.hu).
Kapcsolódó állományok: