Kötelező kamarai regisztráció

» Hírek
Kereskedelemfejlesztés
Konferencia az épületek energiahatékonságáról - 2018.02.27.
2018. február 7., szerda
A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara 2018. február 27-én konferenciát szervez „Energiahatékonyság és napenergia-hasznosítás épületekben, Németországban és Magyarországon” címmel.

A Budapesti konferencia első részében német szakemberek számolnak be az épületek energiahatékonyságának aktuális németországi helyzetéről és tendenciáiról. A résztvevők tájékoztatást kapnak a társasházak energetikai felújításáról Kelet-Európában és Németországban, valamint megismerhetik a németországi klímasemleges épület- és városrészprojekteket.

A német nyelvű előadásokhoz a szervezők biztosítanak szinkrontolmácsolást.

A rendezvényen előadást tartó magyar szakemberek az épületek energiahatékonyságának hazai helyzetéről adnak áttekintést és beszámolnak arról, napjainkban mi hátráltatja, illetve mi mozdítja előre az energiahatékonyságnövelő beruházásokat.

Időpont:
  • 2018. február 27., 1000

Helyszín:
  • Német-Magyar Gazdaság Háza
  • 1024 Budapest, Lövőház u. 30.

Azon magyar jelentkezők számára, akik érdeklődnek a német vállalatokkal való együttműködés iránt, 2018. február 28-án és március 1-jén a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara egyéni tárgyalásokat szervez. A megbeszélésekre a magyar tárgyalópartner székhelyén kerül sor. A tárgyalásokra transzfert, valamint igény esetén tolmácsot is biztosítanak a szervezők.

A rendezvényen, valamint a tárgyalásokon való részvétel díjmentes, de előzetes online regisztrációhoz kötött.

További információ és a regisztráció a következő linken keresztül érhető el: Energiahatékonyság és napenergia-hasznosítás épületekben, Németországban és Magyarországon

Jelentkezési határidő:
  • Konferencia: 2018. február 23.
  • Egyéni tárgyalások: 2018. február 15.