» Hírek
Beszállítói roadshow - GE Hungary
2018. január 8., hétfő
A GE Magyarország egyik célkitűzése, hogy a magyar kis- és középvállalkozásoktól vásárolt termékek és szolgáltatások értékét jelentős mértékben növelje, amely célt a kis- és középvállalati beszállítói bázisának kiterjesztésével, a nagyobb beszállítók regionális beszállítókká történő fejlesztésének elősegítésével, valamint a digitális gyártástechnológiák know-how-jának és tapasztalatainak átadásával kívánja elérni.
További információért kattintson.
A cél megvalósítása érdekében a GE Hungary Kft. a Nemzeti Befektetési Ügynökséggel (HIPA), valamint a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával együttműködve komplex beszállítói program kidolgozására és megvalósítására törekszik. A program egyik legfontosabb pillére olyan magyarországi beszállítók felkutatása, amelyek képesek a nemzetközi iparági sztenderdeknek megfelelő minőség előállítására, valamint a folyamatos fejlődés fenntartására. A beszállítókkal szemben támasztott követelmények rövid összefoglalása a lent mellékelt dokumentumban található. A tervezett fejlesztések eredményeként a GE Hungary Kft. divízióinál felmerülő alkatrész és beszállítói együttműködési igény növekedése várható.

A beszállítói program részeként az együttműködés résztvevői egy közös, országos rendezvénysorozatot indítanak, amely bemutatja a potenciális beszállítók számára az ellátási lánchoz való csatlakozás lehetőségét, valamint tájékoztatást nyújt és elősegíti a hazai beszállítók regionális szintű beszállítóvá válását.

A roadshow egyes állomásain a szervezők közös kiállítóhelyeket hoznak létre, amelyen közös bemutatkozó és tájékoztató programokat szerveznek az érdeklődő jelenlegi és potenciális új beszállítók részére. A rendezvényeken részt vesznek a GE Hungary Kft. tárgykörben kompetens munkatársai is, akik előadást tartanak, valamint lehetőséget biztosítanak a személyes megbeszélésekre is.

A Békés megyei vállalkozásokat a roadshow debreceni állomására várják a szervezők.

A rendezvény pontos időpontja még nem került rögzítésre, de a szervezők várhatóan március közepi dátumot jelölnek ki.

A rendezvényre jelentkezni a lent mellékelt adatlap kitöltésével lehet. Az adatlapot a laszlo.papp@bmkik.hu címre kérjük kitöltve visszaküldeni, legkésőbb 2018. február 12-ig.

Kapcsolódó állományok: