Kötelező kamarai regisztráció

» Hírek
EUREKA Danube Region pályázat
2017. december 11., hétfő
Az Osztrák Kutatásösztönzési Társaság szervezésében 2017.12.01. és 2018.03.28. között ismét elérhető az EUREKA Danube Region legújabb pályázati köre.
További információért kattintson.
Az elsősorban kutatási együttműködésekben érdekelt vállalatoknak szóló EUREKA pályázat öt Duna-menti ország (Ausztria, Csehország, Horvátország, Magyarország, Románia) vállalatainak teszi lehetővé, hogy az országcsoportból származó egyéb partnerekkel közösen határon átnyúló kutatási és fejlesztési projektek megvalósításának támogatására pályázzanak. A kiírás nem tartalmaz semmilyen tematikus korlátozást, bármilyen terület képviselői jelentkezhetnek. A felhívás keretében a magyar cégek a projektköltségek legfeljebb 50%-ára pályázhatnak.

További részletek a következő honlapokon olvashatók: http://www.eurekanetwork.org/content/danube-region-call-projects-2018; https://www.ffg.at/ausschreibungen/eureka-danube-region-ausschreibung

A pályázati feltételeknek való megfelelést a projektgazda az adott ország fejlesztési ügynökségével, azaz Magyarország esetében a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatallal egyetértésben ellenőrzi, majd dönt a támogatás odaítéléséről.

Példák eddigi EUREKA hálózati projektekre az alábbi linken találhatók: https://www.ffg.at/sites/default/files/downloads/infoblatt_eureka_projekte.pdf