Kötelező kamarai regisztráció

» Hírek
Elnökségi űlés Orosházán
2017. október 9., hétfő

Köszönjük a vendéglátást!
Tartalmas, hasznos párbeszéddel zajlott a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kihelyezett elnökségi ülése a Linamar Hungary Zrt. orosházi gyáregységében.

A gyárlátogatással egybekötött ülésen a Békés Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja dr. Takács Árpád és a hivatal főigazgatója dr. Rákóczi Attila is részt vett. Az általuk érintett téma a megyei kiemelt beruházások hivatal általi kezelése volt. Mint elhangzott, a kormányhivatal mindent megtesz azért, hogy ezek haladását segítse.

Az ülésen megszólaló, fejlesztésekben érintett nagyvállalatok vezetői megerősítették: tapasztalták ezt a szemléletet, amely segítette a beruházások megvalósulását.

Az iparkamara elnöke, dr. Orosz Tivadar hangsúlyozta: a tavasszal megkötött együttműködési megállapodás a kormányhivatallal a cselekvési tervvel kiegészítve konkrét tartalommal tölti meg a két szervezet közös munkáját. Az Erasmus pályázatok, a Megyei Foglalkoztatási Paktum, a közelgő Pályaválasztási Vásár azok a pontok, ahol összehangolt munkával tudnak tenni a megye gazdasági erősödéséért.

Az eseményről galériát láthat Facebook-oldalunkon: https://www.facebook.com/bmkik.bekescsaba/posts/1345216665587406