Kamarai üzleti delegáció Kínába (Hongkong-Kanton) - 2017. december 3-9.
Időpont: 2017-12-03 - 2017-12-09
Üzleti delegáció Kínába
a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara
Magyar-Kínai Tagozatának
szervezésében

2017. december 3-9. Hongkong-Kanton

Kína a világ második legnagyobb gazdasága, egyben Magyarország legnagyobb kereskedelmi partnere a Távol-Keleten. 1,3 milliárd lakosával a világ legnépesebb országa, GDP-je 7298 milliárd USD, gazdasági növekedési üteme 2017-ben az előzetes becslések szerint 6,5% körül várható.

A kiutazó üzleti delegáció célja az általános üzleti kapcsolatok fejlesztésén túl a két ország vállalkozói közötti együttműködési lehetőségek feltérképezése, a már meglévő üzleti kapcsolatok elmélyítése.

Célcsoport

Kína iránt érdeklődő exportorientált és innovatív cégprofilú vállalkozások, melyek az alábbi területeken tevékenykednek:

Tervezett programok

A megfelelő mennyiségű és minőségű üzleti partnerek felkutatása a külföldi partnereink felelőssége, erre vonatkozólag az MKIK nem tud garanciát vállalni. A kamarák mindent megtesznek a rendezvény sikeréért, de javasoljuk, hogy az eredményes kiutazás érdekében, saját szervezésben is hívjanak partnereket az üzletember-találkozóra.

A tervezett szakmai program csatoltan található.

Miért érdemes részt venni?

Szervezők

A Magyar Kereskedelmi Iparkamara Magyarország Hongkongi Főkonzulátusával együttműködve a helyi kamarai és üzleti partnerek támogatásával.

Milyen nyelvűek a szakmai programok?

A szakmai programok nyelve az angol, magyar tolmácsolást nem tudunk biztosítani.

Csoportos repülőjegy

Az Emirates Légitársaság által értékesített repülőjegyek esetén korlátozott számban lehetőségünk van csoportos jegy biztosítására, amennyiben a repülőjegyfoglalást a ConnecTicket Utazási Ügynökségnél intézik.

A későbbi jelentkezők figyelmét szeretnénk felhívni arra, hogy az árak a szabad repülőjegyek függvényében alakulnak és változhatnak. A repülőjegyfoglalást az ConnecTicket Utazási Ügynökségnél javasoljuk intézni.

Várható költségek

Jelentkezési határidő

2017. szeptember 13.

Jelentkezés és bővebb információ

Az utazással, szállással kapcsolatos információk csatoltan találhatóak.

A jelentkezéshez az alábbiakban felsorolt 2 dokumentumot kitöltve, 2017. szeptember 13-ig a vegvari.kristof@mkik.hu e-mail címre várjuk.

ˇ jelentkezési lap a szállásigény és a kiutazás módjának megjelölésével,

ˇ angol nyelvű cégprofil.

A jelentkezést csak a 2 melléklet együttes megküldésével fogadjuk el.

Az üzleti delegáció minimum 10 fő érdeklődése esetén valósul meg, ezért kérjük, hogy foglalásukat csak visszajelzésünket követően véglegesítsék.

Kapcsolattartó: Végvári Kristóf, vegvari.kristof@mkik.hu, tel:474 5106

Kapcsolódó állományok:


» ABLAK BEZÁRÁSA «