HACK">
Kötelező kamarai regisztráció

» Pályázatok
Dél-alföldi Innovációs Díj – kiírás
Közzététel ideje: 2017-08-04
Határidő: 2017-10-02

A Dél-alföldi Régióban létrejött legjelentősebb szellemi alkotások, vagy azokon alapuló termékek elismerésére pályázatot írtak ki. Két kategóriában lehet nevezni iparilag alkalmazható és piacképes és újszerű megoldást tartalmazó szellemi alkotással. Kategóriánként 3 pályázat nyer.

A pályázatokat 2017. október 2. (hétfő) 16:00 óráig személyesen, vagy postai úton a MTA TABT Szegedi Akadémiai Bizottság Titkársága címére (6720 Szeged, Somogyi u. 7.) lehet CD-re rögzítve vagy elektronikus levélben a szab@tab.mta.hu e-mail címre benyújtani. A pályázattal kapcsolatban bővebb információ kérhető a 62/553-911-es telefonszámon vagy a szab@tab.mta.hu e-mail címen.

Az eredmények kihirdetésére 2017 novemberében a „Magyar Tudomány Ünnepe” szegedi plenáris ülésén, a Szegedi Akadémiai Bizottság székházában (6720 Szeged, Somogyi u. 7.) kerül sor.

Kiíró: a Magyar Tudományos Akadémia Szegedi Akadémiai Bizottság szakmai közreműködésével a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Dél-alföldi Regionális Innovációs Ügynökség KhE.



Kiíró:
Kapcsolódó állományok: