HACK">
Kötelező kamarai regisztráció

» Hírek
Képzési igényfelmérés
2017. július 12., szerda
A téli időszakra vonatkozóan olyan képzések indulhatnak, amelyek a munkáltatók valós igényire épülnek. A megyei kormányhivatal foglalkoztatási osztálya felhívással fordul a munkáltatókhoz, hogy vegyenek részt a tervezésben, akár gyakorlati helynek is jelentkezzenek. A képzés után, ha felveszik a megismert munkavállalót, még bértámogatásra is lehetőségük lesz. Részletek a kormányhivatal tájékozatójában olvashatók.
Részletek...
„Keresünk olyan partnereket, akik szakember hiánnyal küszködnek, és a képzés megvalósulásával, a képzettek felvételével ezen hiány enyhíthető, megszüntethető.
A képzésbe vonás kiválasztásakor támaszkodnánk az Önök igényeire, és kérnénk részvételüket a képzést megelőző kiválasztási folyamatban is.
Annak érdekében, hogy a képzés minél inkább kiszolgálja a munkahely igényeit, lehetőség van, az Önök részéről gyakorlati hely felkínálására is, ami biztosíthatja, hogy képzés után felvett munkaerő valóban megfelelő szakmai tudással és gyakorlattal rendelkezik. A képzés utáni felvétel esetén bér és szociális járulék támogatási igény beadására nyílhat lehetőség.

Kérjük, amennyiben a fentiekkel összhangban segíteni tudjuk munkájukat és szakember hiányában igényük van valamilyen területen munkatársra, a mellékelt adatlapot kitölteni szíveskedjenek, és küldjék vissza a schubert.jozsef@bekes.gov.hu címre 2017. július 20-ig.

A program a GINOP-6.1.1-2015-0001 kódszámú „Alacsony képzettségűek és közfoglalkoztatottak képzése" című kiemelt projekt keretében zajlik.
Kapcsolódó állományok: