Norvég és izlandi üzleti lehetőségek/szerződés-értesítők
2017. április 27., csütörtök
Ezúton tesszük közzé az oslói nagykövetségtől érkezett tájékoztatást a TED.Europa.EU honlapon (http://ted.europa.eu/TED/main/HomePage.do) 2017/04/06-11. között megjelent norvég és izlandi üzleti lehetőségekről/szerződés-értesítőkről.

További információért kattintson.
A fenti honlapon közzétett és magyar szempontból üzletileg perspektivikusan érdekes információkat a lent mellékelt Excel táblázat foglalja össze. A bővebb információkról (pl.: műszaki tartalom, kiíró, jelentkezési határidők, helyszíni bejárások időpontjai, tenderezési nyelv, stb.) a honlap hivatkozási száma alatti fájl linkjére kattintva lehet tájékozódni.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy néhány esetben video-konferencia, vagy esetleg személyes jelenlétet is igénylő, a projekteket, kívánalmakat a potenciális szállítókkal/szolgáltatókkal részletesebben ismertető találkozókra kerülhet sor, melyekre előzetes regisztráció szükséges. Ha azonban valamely érdeklődő akadályoztatása miatt nem tud megjelenni egy-egy projekt-tájékoztató megbeszélésen, akkor a Nagykövetség munkatársa segítségükre tud lenni.

Kapcsolódó állományok:


» ABLAK BEZÁRÁSA «