HACK">
Kötelező kamarai regisztráció

» Hírek
AGRARIA EXPO
2017. április 12., szerda
A Kolozsvár melletti Nemezszsukon tartották Erdély egyik legnagyobb mezőgazdasági és élelmiszeripari gépeket és berendezéseket bemutató kiállítását és vásárát április 6-a és 9-e között.

Az Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Román Tagozatának információs standja a Magyar Nemzeti Kereskedőházzal közösen képviseli a magyarországi cégeket és vállalkozásokat. A kiállításon a békéscsabai Körös-Trade Kft. szervezésében közel 15 magyar cég több mint 100nm -es területen mutatkozott be a 4 napos rendezvényen.

12 országból ( Holandia, Németország, Ausztria, Olaszország, Magyarország) 380 cég jelent meg a 4 napos szakmai vásáron, amelyet szakmai programok is kísérnek.


A tagozat 12 kamarai céget képvisel, katalógusok, prospektusok, egyéb PR és reklámanyagok bemutatásával.A kamarai információs standunkat számos romániai cég és vállalkozások képviselői mellett meglátogatta Mile Lajos úr Magyarország Kolozsvári főkonfulja, Telegdi Andrea külgazdasági attasé, Kocsy Béla Magyarország Nemzeti Agrárgazdasági Kamara igazgatója, Dr. Sándor Tibor László Magyarország Bukaresti Nagykövetségének mezőgazdasági és környezetügyi attaséja, Varga Mihály az Orosházi Linamar logisztikai vezetője és sokan mások.
Kapcsolódó állományok: