MKIK üzleti delegáció Koszovóba és Albániába - 2017. május 15-17.
2017. április 12., szerda
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Nyugat-balkáni Tagozata a Pallas Athéné Domus Innovationis Alapítvány támogatásával üzleti delegációt szervez a Koszovóba és Albániába.

További információért kattintson ide.
A programterv szerint 2017. május 15-17. között megvalósuló szakmai kiutazás célja az általános üzleti kapcsolatok fejlesztésén túl az egyes országok vállalkozói közötti együttműködési lehetőségek feltérképezése az innováció, valamint a kutatás és fejlesztés terén.

A program célcsoportját azok a Koszovó és Albánia iránt érdeklődő exportorientált és innovatív cégprofilú vállalkozások képezik, melyek lehetőség szerint az alábbi területeken tevékenykednek:


Tervezett programok:


A megfelelő mennyiségű és minőségű üzleti partner felkutatása a fogadó partnerek felelőssége, erre vonatkozólag a szervező MKIK nem tud garanciát vállalni.

A részletes programterv a lenti mellékletben található.

A szakmai programok nyelve az angol, magyar tolmácsolást a szervezők nem biztosítanak.

A delegációban való részvétel előnyei:


A szállástámogatás feltételei:


Az utazással, szállással kapcsolatos információk a lenti mellékletben találhatók.

A jelentkezéshez az alábbiakban felsorolt 3 dokumentumot kitöltve, 2017. április 20-ig a szekeres@mkik.hu e-mail címre várják a szervezők:


A szervezők a jelentkezést csak a három melléklet együttes megküldésével fogadják el.

Az üzleti delegáció minimum 8 fő érdeklődése esetén valósul meg, ezért esetleges foglalásukat csak a szervezők visszajelzését követően véglegesítsék.

A fentiekkel kapcsolatban további információ a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara kapcsolattartójától, Szekeres Anna nemzetközi referenstől kérhető (email: szekeres@mkik.hu; telefon: +36 1 474 5142).

Kapcsolódó állományok:


» ABLAK BEZÁRÁSA «