HACK">
Kötelező kamarai regisztráció

» Hírek
Meghívó - Nordic Green Light üzleti fórum (Budapest, 2017. május 8.)
2017. március 29., szerda
A Külgazdasági és Külügyminisztérium 2017. május 8-án egy környezeti fenntarthatósággal foglalkozó üzleti fórumot szervez „Nordic Green Light: Hungary and the Nordic countries promoting green economy” címmel.

A rendezvény öt észak európai ország budapesti (Dánia, Finnország, Norvégia, Svédország), illetve bécsi (Izland) nagykövetségeinek együttműködésével a környezeti fenntarthatóságot, és a „zöld” szempontokat előtérbe helyező magyar vállalatok nemzetközi kapcsolatainak erősítését, és a zöldgazdaság-fejlesztésben és okos megoldásokban érdekelt magyar települési önkormányzatok zöld szemléletben rejlő lehetőségeinek bővítését célozza.

A rendezvény angol nyelvű. A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, melynek határideje 2017. március 31.

Az üzleti fórum részleteiről további információ található a lent mellékelt angol nyelvű meghívón és az előzetes programtervezetben.

Amennyiben valamilyen kérdése merül fel a fórummal kapcsolatban, kérjük keresse a rendezvény kapcsolattartóját a nordicgreenlight@mfa.gov.hu email címen.

Kapcsolódó állományok: