Kötelező kamarai regisztráció

» Hírek
Szakértőket vehet igénybe!
2017. március 24., péntek
Az Európai Unió legfőbb éghajlatváltozással kapcsolatos innovációs kezdeményezése, a Climate-KIC szervezésében elindult a Pioneers into Practice program, melynek célja, hogy elősegítse az alacsony széndioxid kibocsátással működő, versenyképes európai gazdaság kialakulását.

A cél elérése érdekében klímaváltozással és fenntarthatósággal foglalkozó szakértők kerülnek a programba jelentkező fogadó szervezetekhez, akik 4-6 hetes időtartam alatt, járulékos költségek nélkül, a fogadó szervezet által meghatározott klímaváltozással vagy fenntarthatósággal kapcsolatos projekten dolgoznak (pl.: egy cég energiafelhasználásának csökkentése, fenntartható városi rendszerek megtervezése önkormányzatok számára, egy környezetvédelmi kérdés rövid, gyerekek figyelmét felkeltő ábrázolása stb.).
Jelentkezés 2017. április 21-ig.
Részletek az Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. honlapján.
A fogadó szervezetnek jelentkezők vállalják, hogy munkaállomást és szakmai felügyeletet biztosítanak a szakértőnek, valamint teljesítik az alábbi kritériumokat:

  • Magyarországon (vagy a 7 program régió bármelyikében) tevékenykednek
  • a szakértővel kapcsolatban álló alkalmazottaik folyékonyan beszélnek angolul
  • a tervezett projekt a klímaváltozáshoz, vagy a fenntarthatósághoz kapcsolódik (a fogadó szervezet fő profiljával kapcsolatban nincs megkötés)
  • jelentkezésüket benyújtják 2017. április 21-ig


A szervezeti formára vonatkozóan nincs megkötés, a programba bármilyen szervezet jelentkezhet (cég, intézmény, alapítvány, tanszék, stb.).

További információ a programról, valamint a jelentkezés módjáról részletek az Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. honlapján