Kötelező kamarai regisztráció

» Hírek
Üzleti delegáció a Fülöp-szigetekre
2017. február 22., szerda
Ezúton hívjuk fel szíves figyelmüket, hogy a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. 2017. március 27-28. között Szijjártó Péter Külgazdasági- és Külügyminiszter úr manilai hivatalos látogatásához kapcsolódóan üzleti delegációt szervez a Fülöp-szigetekre.

Az üzleti delegáció részére az MNKH munkatársai üzleti fórumot, B2B találkozókat és további üzleti programokat szerveznek.

A szállás, az utazás és a programok részleteiről a résztvevőket a szervezők tájékoztatják.

Felhívjuk a jelentkezők figyelmét, hogy az országba való belépéshez a beutazó útlevelének még legalább a kiutazás időpontjától számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie, valamint 2017. január 1-től csak biometrikus útlevéllel lehet belépni az ország területére. Az okmány típusa az útlevél utolsó oldalán a „Tudnivalók” között szerepel.

Amennyiben részt kíván venni az üzleti delegációban, részvételi szándékát az alábbi jelentkezési lap kitöltésével jelezheti a szervezőknek, legkésőbb 2017. február 28-ig.

A jelentkezés nem jár semmilyen elkötelezettséggel, viszont az utazással kapcsolatos további információkat csak a regisztrált résztvevők részére küldik meg a szervezők.

Amennyiben valamilyen kérdése van a fentiekkel kapcsolatosan, kérjük keresse a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. munkatársát a kozar.eva@tradehouse.hu email címen.