Kötelező kamarai regisztráció

» Hírek
Támogatott részvételi lehetőség - MEGHÍVÓ - Üzleti delegáció Berlinbe a digitalizáció és az Ipar 4.0 témában 2017. február 20-22.
2017. január 20., péntek
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Német Tagozata Dr. Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnökének vezetésével 2017. február 20-22. között üzleti delegációt szervez Berlinbe, a digitalizáció és az Ipar 4.0 témában.

A jelentkezés elfogadásának feltétele az exportorientált és innovatív cégprofil, a szállásköltség támogatás megítélésének feltétele pedig a kiutazás során szervezett szakmai programokon való részvétel.

Melléklet:
A Pallas Athéné Domus Innovationis Alapítvány támogatásával megvalósuló kiutazás a Németország iránt érdeklődő vállalkozások számára nyújt segítséget üzleti kapcsolataik fejlesztéséhez, exportjuk bővítéséhez, innovációs kompetenciáik fejlesztéséhez. Az út során tájékozódhatnak a német gazdasági és üzleti környezetről, az együttműködési lehetőségekről, továbbá tárgyalhatnak potenciális üzleti partnerekkel.

A delegáció tagjai a Berlini Nagykövetség munkatársai által szervezett üzleti találkozókon, valamint céglátogatásokon vesznek részt.

A szervezőknek korlátozott számban lehetősége van a megadott szállodában a szállásköltség részleges finanszírozására, amennyiben 2017. január 23-ig megkapják a cégek jelentkezését. A szállásköltséget (a rendelkezésre álló keret függvényében) vállalkozásonként 1 szoba erejéig (1 fő egyágyas vagy 2 fő 1db kétágyas szobában történő elhelyezés esetén) 1 éjszakára tudják biztosítan.

A szállásköltség támogatás megítélésekor a szervezők előnyben részesítik a Magyar-Német Tagozat tagvállalatait és az önkéntes kamarai tagokat, illetve figyelembe veszik a jelentkezések sorrendjét is.

A berlini busztranszfer a delegáció résztvevői számára ingyenes.

A szakmai programok nyelve az angol és a német, magyar tolmácsolást a szervezők nem biztosítanak.

A delegáció tervezett szakmai programja, valamint az utazással, szállással és transzferrel kapcsolatos információk a lenti mellékletben találhatók.

Amennyiben csatlakozni kíván a kiutazó üzleti delegációhoz, kérjük, hogy a lent mellékelt cégprofil adatlapot kitöltve legkésőbb 2017. január 23-ig a vegvari@mkik.hu e-mail címre szíveskedjen elküldeni.

Felhívjuk figyelmét, hogy az üzleti delegáció legalább tíz fő esetén indul el.

A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében, csak a kitöltött, angol vagy német nyelvű cégprofil adatlap beérkezésével tudják elfogadni a szervezők.

A szakmai programokra vonatkozó kérdésekkel kapcsolatban Végvári Kristóf, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara nemzetközi referense áll az érdeklődők rendelkezésére (Tel.: 06 1 474 5106, e-mail: vegvari@mkik.hu).

Az utazással, szállással és transzferrel kapcsolatos kérdésekben a kontaktszemély az Universal Travel Kft-nél: Aubéli-Horváth Nóra - telefon: (96) 310 939, e-mail: info@universaltravel.hu.

Kapcsolódó állományok: