Kötelező kamarai regisztráció

» Hírek
Olaszországi mobilitási program diákoknak
2017. január 18., szerda
Olaszországi mobilitási program diákoknak:
Vendéglátó szakmát tanulók szakmai kompetencia fejlesztése Olaszországban. A JNSZMKIK a Marco Polo G. E. I.E. - vel együttműködve az ERASMUS + uniós pályázat keretében olaszországi mobilitási programot szervez szakmai gyakorlat elvégzésére, vendéglős, szakács és pincér munkaterületeken.

A program célja:
A Mobilitás program a tanulóknak a szakmai gyakorlatszerzést, külföldi szakmai tapasztalatok elsajátítását teszi lehetővé. Az egészséges ételkészítést és olasz gasztronómiát megismerő fiatalok hazatérve, a hazai vállalkozásoknál elhelyezkedve, a nemzetközi színvonalnak megfelelően tudják munkájukat végezni. Ezen kívül a megszerzett tapasztalataikat a nemzetközi verseny felkészülésekben is kamatoztatni tudják.

Az olaszországi szakmai gyakorlati program:
A program 16 hetes (112 napos) olaszországi szakmai gyakorlatot biztosít oda-vissza utazással, szállással, teljes ellátással, olaszországi és hazai mentorálással, online olasz nyelvi felkészítő kurzussal és havi 100 euro ösztöndíjjal a 16 hetes tartózkodásra a program keretén belül. A program Europass Mobilitási igazolványt biztosít, amellyel külföldön szakmai munkát lehet vállalni.
Részletes információk itt érhetők el.
Kapcsolódó állományok: