Kötelező kamarai regisztráció

» Hírek
Üzleti lehetőségek Japánban
2017. január 6., péntek
A Japán piac iránt érdeklődő vállalkozásoknak szervez üzleti szemináriumot a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara „Üzleti lehetőségek Japánban” címmel. A szeminárium résztvevői tájékozódhatnak a kétoldalú kapcsolatokról, az üzletkötés legfontosabb szabályairól és a magyar-japán együttműködés perspektíváiról.

A programra felkérést kapott Japán magyarországi nagykövete, a Külgazdasági és Külügyminisztérium, valamint a magyar-japán kereskedelmi szervezetek képviselői is. A szeminárium programtervét mellékletben csatoltuk, a szervezők magyar-angol konszekutív tolmácsolást biztosítanak.

  • Időpont:
  • 2017. január 24., kedd, 1400 - 1600

  • Helyszín:
  • Bank Center, Platina torony, X. emelet / 1001. terem
  • 1054 Budapest, Szabadság tér 7.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött a következő linken keresztül: Jelentkezés – Üzleti lehetőségek Japánban

Jelentkezési határidő: 2016. január 20., péntek, 1200 óra

A szervezők csak azon vállalkozások jelentkezését tudják elfogadni, amelyek a kamarai regisztrációs kötelezettségüknek eleget tettek. Az eseménnyel kapcsolatosan további információ a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara nemzetközi referensétől, Végvári Kristóftól kérhető (Tel.: +36 1/474-5106, e-mail: vegvari@mkik.hu).

Melléklet:
Kapcsolódó állományok: