Kötelező kamarai regisztráció

» Hírek
Pályázat informatikai fejlesztésre - Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása - GINOP-3.2.2-8.2.4-16
2017. január 4., szerda
Megjelent a vállalkozások informatikai fejlesztéseit támogató, „Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása - GINOP-3.2.2-8.2.4-16” elnevezésű pályázat felhívása (link).

A pályázathoz kapcsolódóan Kamaránk 2017-ben is folytatja az idén megkezdett megyei rendezvénysorozatát. A megyei és járási szintű információs napokon való részvétel díjmentes, beleértve a helyszíni fogyasztást és szendvicsebédet is.

Az információs napok programját úgy állítjuk össze, hogy a pályázati feltételek és lehetőségek megismerése mellett a résztvevő vállalkozók találkozzanak olyan, a pályázat keretében kedvezményesen elérhető informatikai megoldásokkal, amelyek a vállalati működés hatékonyságát is növelik.

A rendezvények helyszínéről és időpontjáról Kamaránk Külgazdasági és EU-integrációs Osztályán érdeklődhet. A rendezvényekről a későbbiekben emailben is küldünk információt.