Kötelező kamarai regisztráció

» Hírek
China Homelife Show - Varsó - 2017. június 8-9.
2016. november 18., péntek
Magyarország Varsói Nagykövetségétől kapott tájékoztatás alapján hívjuk fel szíves figyelmüket a VI. Közép- és Kelet Európai Workshop és China Homelife Show Nemzetközi Vásárra, amely a Varsó melletti Nadarzyn-ban, a Ptak Warsaw Expo Center helyszínén kerül megrendezésre 2017. június 6-8. között.

Az elsősorban importőröknek és nagykereskedőknek üzleti lehetőséget kínáló esemény az egyetlen ilyen jellegű kezdeményezés Lengyelországban, amely kiterjed Közép- és Kelet Európára, és amelyen kiemelkedő számú, több mint 1500 vállalkozó vesz részt a régió 13 országából (Fehéroroszország, Horvátország, Csehország, Észtország, Lettország, Litvánia, Moldávia, Oroszország, Románia, Szlovákia, Szlovénia, Ukrajna, Magyarország). A rendezvényen várhatóan 7000 lengyel kereskedő lesz jelen.

Kínai részről az eseményen több mint 1300 kereskedelmi partner vesz részt, az alábbi ágazatokból: textil, ruházati ipar, elektronikus, konyhai és fürdőszobai háztartási gép, bútor, világítástechnika, lakásfelszerelés. A rendezvényen immár második alkalommal kísérő programként kerül megrendezésre a CHINA MACHINEX kiállítás, melynek kertében a következő ágazatok mutatathatják be termékeiket: műanyag-feldolgozás, élelmiszeripar, csomagoló és építőipari gépek, elektromos szerszámok, energetikai berendezések és felszerelések.

Az esemény margóján Kínával folytatott együttműködési lehetőségekről szóló szemináriumok és előadások kerülnek megrendezésre. A prezentációk, műhelybeszélgetések, panelviták a gazdasági kapcsolatok pénzügyi, jogi és szervezeti kérdéseire, a kínai partnerekkel folytatott kereskedelemre és a társadalmi-kulturális együttműködésre koncentrálnak.

A vásárról bővebb tájékoztatást a Varsói Gazdasági Kamara (Warszawska Izba Gospodarcza) kapcsolattartója tud nyújtani: